Programok

Hatalmas siker a szellemkisvonat

Az eredetileg tervezett időpontokra minden jegy elkelt, így pótnapokat hirdetnek a Királyréti Erdei Vasút különleges járataira.

Szerző:
dunakanyar.hir24.hu
2013. október 24.

Az eredetileg tervezett időpontokra minden jegy elkelt, így pótnapokat hirdetnek a Királyréti Erdei Vasút különleges járataira.

  

Rekord az ünnepen
Hivert Gábortól, a kisvasút programfelelősétől azt is megtudtuk, hogy idén a remek időben október 23-án rekord közeli számban szállítottak utasokat. A vonatok egész nap megerősítve, 6-7-8 kocsival közlekedtek, és a meghirdetett menetrenden felül további járatokat is indítani kellett. A Királyréti Hajtánypálya 16.30 helyett 19.00-ig tartott nyitva. Délután előfordult, hogy nyolc kocsit kellett küldeni Királyrétre a turistákért, mindegyik kocsiban ötvenen férnek el. Csendes napokon egyetlen kocsi is elég.

Az október 31-ére, valamint november 9-ére és 16-ára tervezett programokra elkapkodták a vonatjegyeket, de még nincs veszve minden: november 2-án és 30-án is közlekednek nézőtérként mozgó kisvonatok.

A Királyréti Erdei Vasút és a Kismarosi Ámulat Társulat közös járatán, a Szellemkisvonaton ülők egy mozgó nézőtérre szállnak fel, hiszen a vonat Királyrétig több helyszínen is megáll, ahol táncos jeleneteken keresztül bontakozik ki a rémes történet: vámpírokkal, boszorkányokkal, zombikkal, és mindenféle válogatott rémségekkel.

 
A kisvonat fűtött kocsikkal közlekedik és a járatokon mozgáskorlátozottak is utazhatnak.

Indulási időpont: 17.45, a visszaérkezés 20.35 perckor várható.

 

 

 

 

A jegyek személyesen a kisvasút kismarosi jegypénztárában válthatóak, de rendelhető telefonon is a pénztár nyitva tartási idejében a 06/27/375-076-os számon, vagy e-mailen: program.kiralyret@gmail.com.

 

Az előttünk álló hétvégére is felkészültek, hisz most is remek időt ígérnek.

Cikkajánló