Idén csak online nevezhetsz a Gerecse 50 túráira

Január 10-től indul az online nevezés Magyarország legnépszerűbb teljesítménytúrájára, a Gerecse 50 távjaira. Március 10-ig nevezz online kedvezményesen, nehogy lemaradj róla!

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Turista Magazin
2017. január 10.

Január 10-től indul az online nevezés Magyarország legnépszerűbb teljesítménytúrájára, a Gerecse 50 távjaira. Március 10-ig nevezz online kedvezményesen, nehogy lemaradj róla!

A 36. Gerecse 50 távjai 2017-ben sem változnak, a klasszikus 50-es mellett 30, 20 és 10 km-es szakaszok közül választhatsz. Ami viszont változott, hogy idén január 10-től április 10-ig csak online nevezhetsz a Gerecse 50 túráira. Ez számos előnnyel jár. Többek között az ímélben kapott voucher lesz maga a rajtlap is, ennek a vonalkódjával lehet majd startolni, ami jelentősen leegyszerűsíti és meggyorsítja az elrajtolást.

 


Idén már elmarad a nevezés miatti tumultus, egyszerűbb és gyorsabb lesz a rajtolás


Másik fontos információ, hogy aki március 10-ig kifizeti a nevezési díjat, az 20% kedvezményt kap. A jelentkezéssel nemcsak a kedvezmény miatt érdemes sietni, hanem az új létszámlimit miatt is, 2017-től ugyanis 8 ezer főben maximalizálják a négy táv összlétszámát, amire korábban nem volt példa. Azaz az egyes távokon nevezési limit van: 10 km-en 2000 fő, 20 km-en 2500 fő, 30 km-en 1000 fő, 50 km-en 2500 fő.

 



És még egy technikai információ azoknak, akik biztosan ott lesznek április 15-én a Gerecse 50 túráin: a távok indulóit két időintervallumban, egymástól elkülönítve fogják rajtoltatni a szervezők, hogy ezzel is megakadályozzák a feltorlódást: az 50-es és a 30 km-es távon 6-tól 8-ig, a 10 és 20 km-es távon 9-től 11-ig lehet rajtolni, a célkapuk pedig 11-kor nyitnak, az utolsó este 20.30-kor zár.

 

 

 

 

Gerecse 2017 - Már lehet online nevezni! from Turista Magazin on Vimeo.

 

Online nevezés

 

A Gerecse-teljesítménytúrákra az online nevezés a turistamagazin.hu és a gerecse50.hu felületéről érhető el. A nevezési díjat az OTP Bank biztonságos, zárt rendszerű internetes fizetési felületén, kizárólag bankkártyával lehet kifizetni.
 

A legfontosabb változások
• Csak online lehet nevezni, a nevezési időszak 2017. január 10-től április 10-ig tart.
• Aki március 10-ig jelentkezik, az 20% kedvezményt kap.
• A nevezéssel azért is érdemes sietni, mert 8 ezer főben maximalizálták az indulók számát.
• A nevezők egy vouchert kapnak, amely a rajtlap is egyben, ezért ezt ki kell nyomtatni és elhozni, már csak azért is, mert erre kell gyűjteni a pecséteket.
• A távnak megfelelő térképet mindenki külön kapja majd meg a helyszínen.
• A rajt- és a célkapuk nyitvatartási ideje szintén változik.
 

 

2017-től az oklevél is „házhoz jön"

 

 

Gerecse 50 online nevezés: 2017. január 10. - április 10. 24.00

 

 

Így nevezhetsz online

 

1. Ha még nincs regisztrációd a turistamagazin.hu oldalon, akkor töltsd ki a regisztrációs űrlapot. Ha már korábban regisztráltál, lépj be az oldalra, és folytasd a 3. ponttól.
 

2. Ha regisztrálsz, az adatlap kitöltése és elküldése után a megadott ímélcímre küldünk egy aktiváló levelet, a benne található linkre kattintva megerősítheted a regisztrációdat, illetve visszairányítunk a nevezési felületre.
 

3. Töltsd ki a nevezési űrlapot, és ha másokat is neveznél, akkor ezt a További nevező adatainak felvitele linkre kattintva elvégezheted.
 

4. Fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot és levélküldési irányelveket.
 

5. A FIZETÉS gombra kattintva bankkártyával kifizetheted a nevezési díjat.
 

6. Sikeres fizetés esetén kapsz tőlünk egy levelet, amelyben egy PDF-állományban megtalálhatod a rajlapot, rajtlapokat. Ha mások helyett is te neveztél, a rajtlapokat juttasd el minden résztvevőnek.
 

7. Nyomtasd ki A4-es lapra a rajtlapot, és hozd magaddal április 15-én!

 

Fontos!
• Ne hagyd otthont a vouchert/rajtlapot!
• A kapott voucher csak egyszer használható fel, az első bemutatást tudjuk elfogadni, így mindenkinek gondoskodnia kell arról, hogy a voucherét ne másolják le.
• Csoportos nevezés esetén a regisztrációt végző személy felelőssége, hogy a csoportos nevezésben résztvevő személyekhez eljusson a voucher.
• A rajtlap is csak egyszeri belépésre jogosít, az időmérés az első leolvasással indul.
• Nyomtasd ki a vouchert/rajtlapot, és vidd el magaddal a versenyre! A vouchert az adatlapodról bármikor letöltheted. Nyomtatásnál A4-es, sima, fehér, irodai papírt használj!
 

 

A Gerecse-teljesítménytúrák távjainak nyomvonalai a galériában külön-külön is megtekinthetők.

 

Egy kis ízelítő a tavalyi Gerecse 50 hangulatából:

 

 

 


 

Cikkajánló