Idén is lesz szárazlábas-túra a miskolctapolcai barlangfürdőben

A miskolctapolcai barlangfürdőben szervezett szárazlábas-túra nagyon népszerű, ezért a meghirdetett időpontokra érdemes idejében jelentkezni, nehogy lemaradjatok.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
barlangfurdo.hu
2023. január 10.

A miskolctapolcai barlangfürdőben szervezett szárazlábas-túra nagyon népszerű, ezért a meghirdetett időpontokra érdemes idejében jelentkezni, nehogy lemaradjatok.

A miskolctapolcai barlangfürdő üzemeltetője idén is lehetőséget biztosít az érdeklődőknek, hogy száraz lábbal sétálhassanak végig a különleges fürdőben. A szárazlábas-túrákat a szokásos éves karbantartás alatt szokták megszervezni, amit idén január 9-én kezdtek el.

A különleges túra alkalmával az érdeklődők idegenvezető kíséretében száraz lábbal járhatják be a barlangrészeket és a víz nélküli medencéket,

bepillantást nyerhetnek a „barlangfalak” mögé, a kazánok és csövek rejtett világába, megnézhetik a barlangfürdő termálvizét adó kutat, információt kaphatnak a fürdő üzemeléséről is, és bemehetnek olyan elzárt területekre, még befejezetlen barlangi járatokba is, ahová fürdőző vendégként a hétköznapokban nincs mód.

A szárazlábas-túrák idén január 20-án, 21-én és 22-én lesznek, és naponta több időpontban is indulnak. A túra 45 perces, a részvételhez viszont előzetesen regisztrálni kell a korlátozott csoportlétszám miatt. A regisztrációt a +36 70/338-4534-es telefonszámon tudjátok megejteni (08.00-16.00 óra között), ahol a még szabad időpontokról is érdeklődhettek.

Ha nem szeretnétek lemaradni a túráról a mielőbb jelentkezzetek, további információkat itt találtok.

Cikkajánló