Idén is várunk az Utazás Kiállításon

Aki az Utazás kiállításon fizet elő ránk, egy Országos Kékkör Térképes Túrakalauzt kap ajándékba, valamint egy Deuter Belt II típusú övtáskát is nyerhet.

Szerző:
TM
Fotó:
Gulyás Attila
2018. február 28.

Aki az Utazás kiállításon fizet elő ránk, egy Országos Kékkör Térképes Túrakalauzt kap ajándékba, valamint egy Deuter Belt II típusú övtáskát is nyerhet.

A március 1-től 4-éig tartó eseményen 21 ország 280 kiállítója várja az érdeklődőket a Hungexpón. Szeretsz túrázni, de nincs ötleted, merre indulj? Ha nyitott vagy az érdekes úti célok iránt, és szívesen felfedeznél kevésbé ismert hazai tájakat, vagy szeretnél többet megtudni az Országos Kékkörről, látogass el az MTSZ vagy a Turista Magazin 208-as standjához az A pavilonban, ahol a rendezvény minden napján játék és nyeremények is várnak rád: egy Turista Magazin-előfizetéssel vagy egy TEKA-kártya megvásárlásával részt vehetsz a nyereménysorsoláson, ahol Deuter Belt II típusú övtáskát nyerhetsz, valamint egy Országos Kékkör Térképes Túrakalauzt kapsz ajándékba. 

Az MTSZ és a Turista Magazin standját az A pavilonban találod a 208-as kiállítóhelynél 

 

A kiállítás idei belföldi díszvendége Hévíz, a külföldi Marokkó. Az turisztikai seregszemlével egy időben rendezik meg a Bringaexpót és a Futó Expót, valamint az ország legnagyobb független, utazókat megszólító rendezvényét, a 6. Járatlan Utakon Fesztivált. Mindegyik rendezvény ugyanazzal a belépőjeggyel látogatható.

 

Utazás Kiállítás látogatói információk
Nyitvatartás: március 1-3. 10 - 18 óráig; március 4. 10 - 17 óráig. Az Utazás Kiállításra 2018. március 1-én is várják a nagyközönséget, azonban erre a napra kizárólag szakmai napi belépőjegy váltható, melynek ára magasabb!

Belépőjegy árak: március 2-4. (közönségnapokon)
Napijegy:
- helyszínen: 2500 Ft
- online elővételben, regisztráció nélkül: 2500 Ft (+250 Ft kezelési költség jegyenként)
- online elővételben, regisztrációval: 2250 Ft (+250 Ft kezelési költség jegyenként)

Kedvezményes jegy: 1800 Ft
A felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermek, a nyugdíjas, a diákigazolvánnyal rendelkező fiatal, valamint a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők részére a megfelelő igazolvány felmutatásával.

Családi jegy: 5000 Ft
Két felnőtt és maximum három 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít.

Csoportos diákjegy: 1300 Ft/fő
A min. 15 fős diákcsoportok érkezése esetén vehető igénybe diákigazolvány felmutatásával, ez esetben 2 fő kísérőtanár részére díjmentes a belépés.

Délutáni jegy: 1300 Ft
15 órától vásárolható meg.

X. kerületi lakosok számára: 1500 Ft
Budapest X. kerületi lakosai részére. A jegyvásárláskor a lakcímet személyi igazolvány vagy lakcímkártya bemutatásával kérjük igazolni.

6 éven aluliak számára ingyenes!

Bővebb információt az expókról és a programokról itt találsz.

 

 

 

Cikkajánló