Jelvénygyűjtő túrák résztvevőinek évzáró találkozója

2013. december 10-én a DDNPI immár hagyományosan, ebben az évben is megtartja a jelvénygyűjtő túrák résztvevőinek évzáró találkozóját.

Fotó:
Molnár Anikó
Gulyás Attila
2013. december 2.

2013. december 10-én a DDNPI immár hagyományosan, ebben az évben is megtartja a jelvénygyűjtő túrák résztvevőinek évzáró találkozóját.

A jelvénygyűjtő túrasorozat célja, hogy az év folyamán minél többen megismerhessék a térség természeti értékeit, valamint egyúttal egy játék is, amelynek résztvevői az összegyűjtött jelvények száma alapján különböző értékű ajándékokat kapnak a pécsi Tettye Oktatási Központban megrendezett évzáró találkozón.

 

 

Szeretettel várnak minden kedves túratársunkat a rendezvényre, 2013. december 10-én (kedden), 17.00 órára!
Helyszín: Pécs, Tettye tér 8., DDNPI Tettye Oktatási Központ

A program nyilvános, nem kizárólag a jelvényekkel rendelkező túratársakat várjuk, hanem mindenkit, aki érdeklődik a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság programjai iránt!

Program: Fotóvetítéssel egybekötött visszatekintés és élménybeszámoló 2013 túráiról.
Kiállítás az idei év jelvényein szereplő ábrák alapját képező eredeti festményekből.


Ünnepélyes díjátadó: a jelvénygyűjtő túrák résztvevőinek jutalmazása. A hagyományoknak megfelelően szeretnénk megkérni mindenkit, aki kedvet érez egy rövid vetítéshez és élménybeszámolóhoz, hogy hozza magával 20 legkedvesebb felvételét, melyeket idei jelvénygyűjtő túráinkon készített. A vetítéshez szükséges felszerelést (laptop, projektor, diavetítő) biztosítjuk.

Kérjük kedves túratársainkat, hogy részvételi szándékukat jelezzék, valamint az idén összegyűjtött jelvények számát is közöljék velünk, 2013. december 6-ig.
Jelvényeit mindenki hozza magával!

Jelentkezés: Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Telefon: 30/377-3388, 30/326-9459
E-mail: komlos@ddnp.kvvm.hu, evahorvath@ddnp.kvvm.hu

Cikkajánló