Jön az év legsötétebb, legkeményebb és legizgalmasabb túrája

Ha igazán bevállalósnak tartod magad, téged is vár Galyatető június 18-án egy emberpróbáló éjszakai teljesítménytúrával.

Szerző:
TM
Fotó:
Gulyás Attila
Tassy Márk
2016. május 28.

Ha igazán bevállalósnak tartod magad, téged is vár Galyatető június 18-án egy emberpróbáló éjszakai teljesítménytúrával.

 

Június 9-ig nevezhetsz online a Legek túrájára, amely a Galyatető Turistacentrumtól indul június 18-án, szombaton, 18 órakor (a rajtcsomagokat 17 órától lehet átvenni). Két táv közül is választhatsz. A 65 km-es túra útvonala:

 

Galyatető - Parádsasvár - Parádóhuta - Ilona-vízesés - Pisztrángos-tó - Kékes tető -
Négyes-határ - Sástó - Lajosháza - Mátraszentimre - Ágasvár - Mátraszentlászló (Vörös-kő) - Mátraalmás (telkek teteje) - Galyatető
, itt a szintemelkedés 2575 m, a szintidő 17 óra, a nevezési díj 1900 Ft.

 

A 35 km-es túra útvonala
Galyatető - Csór-hegy - Kékes tető - Lajosháza - Mátraszemtimre - Mátraszentlászló (Vörös-kő) - Mátraalmás (telkek teteje) - Galyatető, a szintemelkedés 1472 m, a szintidő 9 óra, a nevezési díj pedig 1700 Ft.

 

 

A nevezési díj tartalmazza a túrán való részvételt, az ellátást a frissítőpontokon, a meleg ételt a célban, az itinert és az érmet a szintidőn belül való teljesítésért.

 

Fontos infó: a túrán csak előnevezéssel lehet indulni, a nevezési díj befizetésével válik teljessé a résztvevő nevezése. Helyszíni nevezésre nincs mód.

 

Kattints ide a nevezéshez!

Cikkajánló