Kövesd nálunk Németh Csaba szereplését az UTMB-n!

Exkluzív! Facebook falunkon folyamatosan tudósítunk Németh Csaba szerepléséről az Ultra Trail du Mont Blanc futóversenyen!

2012. augusztus 31.

Exkluzív! Facebook falunkon folyamatosan tudósítunk Németh Csaba szerepléséről az Ultra Trail du Mont Blanc futóversenyen!

Premier a Turista Magazin Facebook oldalán! Nyomon követheted Németh Csaba versenyzését az Ultra Trail du Mont Blanc-on, képekkel, videókkal. Csak nálunk!

 

Németh Csaba és Sebastian Chaigneau (Fotó: Molnár Anikó)

 

Az UTMB pályája tekintélyt parancsoló: 168 kilométer 9600 méter szintemelkedéssel a Mont Blanc körül. A terepfutás sztárjai állnak a rajtvonal első sorában, Kilian Jornet, aki sorozatban háromszor nyerte az UTMB-t az idén nem indul. De Németh Csaba a négyes rajtszámmal indul. Csaba 2006-ban második helyen végzett, s azóta hatszor teljesítette a távot, mindig az első tíz között érve célba. Tavaly negyedik lett, s az idén is hasonló vagy jobb eredményre számít. CSABA SZEREPLÉSÉT FACEBOOK FALUNKON NYOMON KÖVETHETED!

 

FONTOS!

A jelen online-tudósításban foglalt valamennyi írásos és képi anyag szerzői jogi védelem alatt áll, melyek vonatkozásában a szerző minden jogot fenntart. Jelen tudósításban foglalt bármely írásos, vagy képi anyag átvétele esetén az átvevő köteles a jelen weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást közzétenni (pl: forrás: www.turistamagazin.hu). Internetes honlap az átvételkor a forrásmegjelöléshez élő linket is köteles kapcsolni oly módon, hogy arra kattintva az olvasó közvetlenül jelen tudósításra jusson.

 

Németh Csaba felkészülését és versenyzését támogatták: Telenor Magyarország Zrt., Volkswagen Magyarország (Porsche Hungária Kft.), vidi.hu. Köszönet a segítségükért!

Cikkajánló