Különleges akciókkal várunk a Gerecse50-en

Jobbnál jobb ajánlatok közül válogathatsz, ha ott leszel hazánk legnépszerűbb teljesítménytúráján.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
TM
2018. április 23.

Jobbnál jobb ajánlatok közül válogathatsz, ha ott leszel hazánk legnépszerűbb teljesítménytúráján.

Április 28-án rendezik a 37. Gerecse50 teljesítménytúrákat, amely 8 ezres indulói létszámával hazánk egyik legnagyobb teljesítménytúrája, és a népszerűségét jól jelzi, hogy minden távra (50, 30, 20, 10 km) az online előnevezés alatt elfogytak a helyek. Helyszíni nevezésre nincs lehetőség.

 

Azoknak a szerencséseknek, akiknek sikerült nevezniük kedvenc távjukra, van egy jó hírünk: különleges akciókkal készülünk mi is a rendezvényre. Ha a helyszínen fizetsz elő a Turista Magazinra, a 990 forintba kerülő Országos Kéktúra térképes túrakalauzt mindössze 90 forintért kapod meg, így 6690 forintért juthatsz hozzá kedvenc magazinodhoz és egy kéktúrázáshoz hasznos kiadványhoz.

 

 Április 28-án keresd a Magyar Természetjáró Szövetség standját a Vértes Agorájánál a rajt/cél sátorban!

 

A legendás túraútvonal rajongóknak további jó hír, hogy a helyszínen kapható lesz kéktúrás póló, térkép, a megújult igazolófüzet, és ha valaki 4000 forint felett vásárol a kéktúrás termékekből, kéktúrás ajándékok közül választhat. Akinek van már Természetjáró Kedvezménykártyája (TEKA), az mindenféleképpen hozza magával, mert felmutatásával a helyszínen egy Gerecse-hűtőmágnest adnak ajándékba. Akinek még nincs TEKA-kártyája, a helyszínen is kiválthatja (éves díja 4900 forint, érvényes MTSZ tagszervezeti tagsággal rendelkező egyesületi tagok részére 1500 forint), és ezt már csak azért is érdemes megtenni, mert a kártyával 15 százalékos kedvezmény érhető el a helyszínre kitelepülő Intersport miniáruházában. A TEKA-kártyával elérhető további kedvezményekről itt olvashatsz.

 

Féláron vonatozhatnak a teljesítménytúrázók

A MÁV-START Zrt. segítségével a Magyar Természetjáró Szövetség 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a "Gerecse50 teljesíménytúrára" utazók számára 2018. április 28-án!
A kedvezmény igénybevételéhez mindössze annyit kell tenned, hogy a helyszínen tartózkodó MÁV-START mobilpénztár-gépjárműjében lepecsételteted a menettérti jegyedet.
Kitelepülés ideje: 2018. 04. 28. (szombat), nyitva 8-17 óra. A MÁV-START Zrt. hivatalos tájékoztatóját az 50%-os alkalmi menettérti jegyről itt olvashatjátok.

 

 

 

Cikkajánló