Libegőztél már éjszaka?

Ha nem, akkor július 16-án a hatodik alkalommal megrendezett Libegők Éjszakáján öt különböző helyszínen is kipróbálhatod a különleges élményt!

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
BKK
Forrás:
sieljitthon.hu
2022. július 8.

Ha nem, akkor július 16-án a hatodik alkalommal megrendezett Libegők Éjszakáján öt különböző helyszínen is kipróbálhatod a különleges élményt!

Az éjjeli libegőzés élményét a Mátrában két különböző helyszínen, továbbá a Bükkben, a Budai-hegységben és a Bakonyban lehet majd kipróbálni.

  • A Zugligeti Libegőn 19 órától éjszaka 1 óráig lehet gyönyörködni a főváros éjszakai lámpafényes panorámájában. A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 3 000 Ft-os retúrjeggyel látogatható, melyek akár elővételben is megvásárolhatók a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban. Az elővételben el nem adott jegyek a rendezvény napján már csak a helyszínen, a Zugligeti Libegőnél vásárolhatók meg 17 órától. Jegyek a Libegő szállítási kapacitásának a mértékéig, korlátozott számban állnak rendelkezésre! További részletek itt elérhetők.
  • A mátraszentistváni Síparkban 11 órától fél kilencig lehet élvezni a libegőt, ahol kerékpárszállítási lehetőség is van! A résztvevők továbbá vezetett túrán vehetnek részt, illetve street food ételeket is kóstolhatnak. A túrára Demecs Norbi oldalán lehet regisztrálni. A libegőre az utolsó felszállási lehetőség általában fél órával megelőzi a pályák zárását.
  • Sástón a Mátra Libegő meghosszabbított nyitvatartással éjfélig üzemel. (Az Oxygen Adrenalin Park a szokásos nyitvatartás szerint, azaz 9 órától este 7-ig lesz nyitva.)
  • Eplényben, a Vibe Parkban reggel 9 órától éjfélig jár majd a felvonó. Ezzel együtt pedig a vendéglők is hosszabb nyitvatartással fognak üzemelni.
  • A Lillafüredi Libegőpark ezen a napon reggel 10 órától este 10 óráig várja látogatóit, ahol az esti libegés élményén túl többek között segway naplementetúrával, erdeikisvasút-mozdony makettbemutatóval és fotókiálltással is várják az érdeklődőket.
  • Sátoraljaújhelyen, a Zemplén Kalandparkban a libegő továbbra is átépítés alatt van, azonban a bobpálya ezen a napon éjfélig üzemel! Még több infót a Libegők éjszakájáról ide kattintva találsz!
Cikkajánló