MÁV kedvezmény is elérhető a TEKA-kártyával

További újdonság a túrázóknak szánt kedvezménykártyával kapcsolatban, hogy tetszőlegesen megválasztott időponttól érvényes 13 hónapig.

Fotó:
TM
2020. január 23.

További újdonság a túrázóknak szánt kedvezménykártyával kapcsolatban, hogy tetszőlegesen megválasztott időponttól érvényes 13 hónapig.

Az MTSZ által kibocsátott Természetjáró Kedvezménykártyával (TEKA) országszerte kedvezményeket kaphatunk különböző szálláshelyek, éttermek áraiból, nemzeti parkok attrakcióiból, de jelentős megtakarítással lehet vele vásárolni az Intersport áruházakban, vagy éppen az MTSZ webshopjában is. Újdonság, hogy TEKA kártyával 20 százalék kedvezmény jár a – MÁV applikáción keresztül vásárolt – hétvégi (péntektől vasárnapig) teljes árú vasúti menetjegyek árából. Annak is jó választás lehet az MTSZ kedvezménykártyája, aki szeret hajóval utazni, mert 30 százalékos kedvezmény érhető el vele a MAHART valamennyi belföldi, menetrend szerinti járatára.

Szintén az idei év újdonsága, hogy nem egy adott naptári évre érvényes a kártya, hanem a tetszőlegesen megválasztott hónap első napjától számított 13 hónapig használható. A TEKA-kártya 4900 forintért váltható ki, de érvényes MTSZ tagszervezeti tagsággal rendelkező egyesületi tagok részére a bruttó ára 1500 Ft/év – a www.turistashop.hu oldalon történő online vásárláshoz az egyedi kuponkód megadása szükséges, amelyet az adott tagszervezet vezetőjétől lehet megigényelni. További információt a termeszetjarokartya.hu oldalon találhatunk a kártyáról és az elfogadóhelyekről.


Cikkajánló