MTSZ hírek

Megtartotta évi rendes választmányi ülését az MTSZ

Május 13-án tartotta a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) a 2017. évi rendes választmányi ülését az OKISZ Inkubátorházban.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Turista Magazin
2017. május 16.

Május 13-án tartotta a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) a 2017. évi rendes választmányi ülését az OKISZ Inkubátorházban.

Az eseményen 134 küldött vett részt, akik 109 érvényes tagsági jogviszonnyal rendelkező szervezet képviseletében voltak jelen, így már 10.30-kor határozatképessé vált a választmány Szabó Imre levezető elnök vezetésével.

 

A résztvevők tájékoztatást kaptak a szövetség országos központjának elmúlt évi tevékenységéről, a tervezett VEKOP- és GINOP-pályázat fejlesztéseiről, valamint Tassy Márk igazgató az idei évben megjelenő fejlesztésekről, az új honlapokról és az azokon futó túratervező rendszerekről is beszélt. A küldöttek egyhangú szavazással elfogadták az ellenőrző testület beszámolóját, a 2016. évi egyszerűsített beszámolót és közhasznúsági mellékletét, illetve a szövetség 2017. évi költségvetési tervét is megszavazták.

 

 

A szavazások után szóba került, hogy a jelzésfestés kiírását a helyi adottságokhoz (pl. ártér) kell igazítani. Ehhez Garancsi István MTSZ-elnök a tagság segítségét kérte, hogy dolgozzák ki a pontos részleteket, mert a helyi szervezetek tagjai ismerik a legjobban a környezetüket. Az eseményen egyperces néma csenddel emlékeztek meg Szilágyi Lászlóról.

Cikkajánló