Megújul a Természetjáró Kártya

Szövetségünk tervei szerint a következő évtől az eddigi papíralapú kártyákat magasabb presztízsű plasztikkártya váltja fel.

Szerző:
MTSZ
Fotó:
Garden State Hiker
Gulyás Attila
2013. november 17.

Szövetségünk tervei szerint a következő évtől az eddigi papíralapú kártyákat magasabb presztízsű plasztikkártya váltja fel.

Közeledik az idő, amikor lejár a Magyar Természetjáró Szövetség által a 2013-as évre kiadott Természetjáró kártyák érvényessége (2014. január 31.), így időszerű, hogy ennek meghosszabbításáról és az ezzel kapcsolatos változásokról előzetes tájékoztatást adjunk.

 

Szövetségünk tervei szerint a következő évtől az eddigi papíralapú kártyákat magasabb presztízsű plasztikkártya váltja fel, megújult adattartalommal és arculattal, illetve tovább bővül a kártyák által elérhető kedvezmények köre is. Az eddig egységes külalakú kártyákat alapvetően 5 különböző kártya (arany, ezüst, bronz, zöldmetál, zöld) váltja fel, melyek külsejükben is mutathatják tulajdonosuk szövetségünk életében kivívott rangját, illetve láthatók lesznek rajta elért eredmények, de a képzettség (pl.: jelzésfestés-vezető) is.

 

 

Ahhoz azonban, hogy a kártyákon megjeleníthessük a tulajdonos elért eredményeit és egyebeket (pl.: kiváló természetjáró vagy aranyjelvényes túravezető) természetesen ezeket az adatokat nyilván kell tartanunk, melyhez a kártyabirtokosok személyes adatkezelési hozzájárulását is be kell szereznünk. Ezzel kapcsolatban a közeljövőben további információkat fogunk közzétenni.

Cikkajánló