Mind a hat helyen lehet majd libegőzni az éjszakában

Július 20-án rendezik meg a második Libegők Éjszakáját. Íme, a nyitvatartások és a részletek.

Szerző:
turizmus.com
Fotó:
www.facebook.com/eplenyilibego
Francz Ilona
www.facebook.com/BKK
www.facebook.com/matraszentistvan
www.facebook.com/lillafuredilibegopark
2019. július 12.

Július 20-án rendezik meg a második Libegők Éjszakáját. Íme, a nyitvatartások és a részletek.

 Zugligeti Libegő

 

A Zugligeti Libegő este 19.00 és hajnali 1 között várja az érdeklődőket. Jegyeket a tumultus elkerülése érdekében csak korlátozott számban árusítanak, ezekhez kizárólag elővételben lehet hozzájutni a libegő völgyállomásán nyitvatartási időben, azaz 10.00-tól 19:00-ig. 

 

Zemplén Kalandpark


A Zemplén Kalandparkban is meghosszabbítják a nyitvatartást, így egész nap lehet majd libegőzni, reggel 9-től egészen éjfélig. A helyszínen lehet jegyet venni, 23.00-ig.

 

Eplényi libegő


Az eplényi Kaland Hegy négyüléses felvonója szintén 9-től éjfélig működik majd, elővétel nem szükséges. A gyerekeket ingyenes játékok várják: trambulin, ugrálóvár, mászófal, és a büfé is nyitva tart.

 

Mátraszentistváni sípark


A mátraszentistváni síparkban is több programmal készülnek a szervezők. Lesz állatsimogató, és le lehet majd csúszni a summer tubing pályán is. A panorámalift 11.00-tól 21-ig működik, és a Hóhatár hüttébe is be lehet térni.

 

Lillafüredi Libegőpark

 

A legújabb, a mátrai sás-tói kempinget és az Oxygen Adrenalin Parkot összekötő, hatvankét üléses libegő is csatlakozott a programhoz, a lillafüredi Libegőpark pedig szintén várja a látogatókat. Utóbbiak a részletes programjukat még nem tették közzé, de folyamatosan frissülő információkat ígérnek az esemény Facebook-oldalán.

 

Kapcsolódó cikkeink:

Májustól libeghetsz a Mátrában

Menő libegők, ahol télen-nyáron himbálózhatsz

Lillafüreden tavasztól hasít az új libegő

 

Cikkajánló