Nemsokára indulhat a jelzésfestés

Március 1-jétől lehet jelentkezni a Magyar Természetjáró Szövetség jelzésfestési pályázatára. 

Szerző:
TM
Fotó:
Farkas István / BTHE
2019. február 27.

Március 1-jétől lehet jelentkezni a Magyar Természetjáró Szövetség jelzésfestési pályázatára. 

Március elejétől jelentkezhetnek az érdeklődők a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) 2019. évi jelzésfestési pályázatára. A pályázók idén kilométerenként 12 000 Ft + áfa pályázati összegre számíthatnak, ami jelentős változás a 2018-ban kifizetett 9000 Ft + áfához képest. A pályázati dokumentációkat 2019. március 1-től április 1-jén éjfélig lehet benyújtani.

 

 

Ezután következik a pályázati feltételek szerinti szakmai elbírálás, majd a pályázat kiírója jóváhagyás után 2019. április 8-tól elindítja a szerződéskötés folyamatát. Ennek dátuma megegyezik a munkavégzés kezdetével, amely aztán 2019. szeptember 2-án ér véget.

 

A fényképekkel alátámasztott szöveges beszámolót elektronikus úton kell eljuttatni a pályázat kiírójához, amelynek határideje 2019. szeptember 2.

 

A kiírás részleteivel és a pályázat feltételrendszerével kapcsolatban további tájékoztatást a Magyar Természetjáró Szövetség honlapján (www.mtsz.org) vagy a szervezet munkatársaitól a jelzesfestes(kukac)termeszetjaro(.)hu ímélcímen kaphatnak az érdeklődők.

 

Kapcsolódó cikk:

A jelzésfestés alapjai


 

Cikkajánló