Novemberi számunk hamarosan az újságárusoknál

Ha Borbás Marcsihoz hasonlóan te sem bánod, hogy esetleg sáros lesz a bakancsod, meríts ötleteket novemberi lapszámunkból egy emlékezetes ősz végi programhoz.

Szerző:
TM
2015. október 27.

Ha Borbás Marcsihoz hasonlóan te sem bánod, hogy esetleg sáros lesz a bakancsod, meríts ötleteket novemberi lapszámunkból egy emlékezetes ősz végi programhoz.

A novemberi Turista Magazinban új oldaláról mutatkozik be a népszerű műsorvezető, aki munkái során már alaposan megismerte hazánkat. Kedvenc tájairól és erdei élményeiről faggattuk Borbás Marcsit, akiről az is kiderült, hogy imádja az állatokat, továbbá lelkes környezetvédő.

 

A Turista Magazin címlapján: Borbás Marcsi from Turistamagazin on Vimeo.


Felfedezheted a kincsekkel teli „lakatlan sziget”, a Somló csodáit, betekintést nyerhetsz a hortobágyi daruvonulás szépségébe, körbejárhatod velünk a némaság kolostorát, azaz a majki kamalduli remeteséget, felpattanhatsz a Lillafüredi Állami Erdei Vasútra, Szelekció rovatunkból pedig azt is megtudhatod, mit érdemes magaddal vinned egy novemberi túrára. Nem muszáj azonban messzire utaznod egy remek sétáért: a Budapesten és környékén élőknek városi kirándulást ajánlunk, méghozzá titkos kertek nyomában.


Terepfutás rovatunkban izgalmas interjút olvashatsz Szarvas Mátyással, aki már kétszer is végigfutott az Országos Kékkör útvonalán, a Kitekintőben pedig ezúttal a Ziller-völgyi-Alpok kerül a középpontba.


A Zöldhullámban ezúttal a dolmányos varjút vesszük górcső alá, és úgy mutatjuk be az aranysakált, ahogyan eddig még senki más. Ha pedig egy jó túra után vagy közben szeretnél felüdülni, ugyanakkor mégis tartalmasan kívánod eltölteni az idődet, múzeumajánlónkból is szemezgethetsz.

Cikkajánló