Pecsételőjátékkal és mászófallal várunk a Művészetek Zöldjében

Július 29-ig még tart a Művészetek Völgye fesztivál, ahol a kapolcsi faluház udvarában a Magyar Természetjáró Szövetség is képviselteti magát.

Szerző:
TM
Fotó:
TM
2018. július 24.

Július 29-ig még tart a Művészetek Völgye fesztivál, ahol a kapolcsi faluház udvarában a Magyar Természetjáró Szövetség is képviselteti magát.

A Művészetek Zöldje udvarban több zöld civil szervezet - a Vadonleső, a Magyar Karszt- és Barlangkutató Társulat, a Jane Goodall Intézet, az Ökogyülekezet, a Bakony-Balaton Geopark, a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület, illetve hétvégétől a WWF - mellett megtaláljátok a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) standját is.

 


Kéktúrás bélyegzőhely-kereső játékkal várjuk a vállalkozó szelleműeket, a sikeres teljesítést pedig ajándékkal jutalmazzuk. Emellett, ha kedvet kaptál, hogy az összes szervezet játékát végigpróbáld az udvarban, meghódíthatod az Égig érő paszuly fantázianévvel ellátott mászófalat is.

 


Természetesen kéktúrás termékek megvásárlására is van lehetőség, így beszerezheted a kéktúrás igazolófüzetet, az OKK-túrakalauzt vagy éppen az OKT-térképet, de pólók közül is válogathatsz. Ha a fesztiválon fizetsz elő a Turista Magazinra, egy hűtőtáskát kapsz ajándékba, ha pedig TEKA-kártyát vásárolsz, úti bögrével gazdagodhatsz. A helyszínen a természetjárást és a szabadidő aktív eltöltését népszerűsítő, közösségépítő rendezvényről, az első Természetjáró fesztiválról is többet tudhattok meg. Keresd az MTSZ-t vasárnapig, mindennap 10-től 18 óráig a faluház udvarában!

 

 

Kapcsolódó cikkünk:

Természetjáró fesztivál a Dunakanyarban: Nappal túra - Este buli

 

 

Cikkajánló