Rendkívüli választmányi ülés tart az MTSZ

A Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) 2016. február 6-án (szombat) 10.30 órától tartja rendkívüli választmányi ülését az OKISZ Inkubátorházban.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Gulyás Attila
2016. február 1.

A Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) 2016. február 6-án (szombat) 10.30 órától tartja rendkívüli választmányi ülését az OKISZ Inkubátorházban.

A választmányi ülés napirendje:


1. Szóbeli elnökségi és igazgatói tájékoztató az MTSZ működéséről; grafikonokkal, filmes összeállítással színesített beszámoló a Szövetség 2015-ös eredményeiről; az aktuális feladatok ismertetése, különös tekintettel a 2015-ben megvalósított projektfeladatokra, illetve az előttünk álló lehetőségekre; tisztújítás előkészítése

2. Ellenőrző Testület jelentésének elfogadása

3. Alapszabály szükséges módosításai

4. Egyéb szóbeli tájékoztatás

Mandátumvizsgálat: 9.00-10.30 óra között.

A választmányi ülésen szavazati joggal csak az a küldött vehet részt, aki legkésőbb a mandátumvizsgálatnál leadja megbízólevelét.

 


 
A Magyar Természetjáró Szövetség hatályos alapszabálya kimondja:
14. § (3) A tagszervezetek küldötteiket saját szabályozásuk szerint választják meg.
Minden tagszervezetet 1 mandátum illet meg, azokat a tagszervezetek, melyek több mint 101 természetes személy taggal rendelkeznek, 2 mandátum illet meg.
A küldött, az őt küldő tagszervezetek döntése alapján több mandátummal is rendelkezhet.
16. § (2) Ha a Választmány határozatképtelen, az eredeti időponthoz képest 1 órával később ugyanolyan napirenddel összehívott Választmány a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes, ha ez a választmányi ülés meghívójában rögzítésre került.


Helyszín: OKISZ Inkubátorház
1145 Budapest, Thököly út 58-60. I. emelet; Széchenyi terem
 

Cikkajánló