Szeretnél egy kisvasutas térképet ajándékba?

Egy plusz lapszámot és kisvasutas térképet adunk ajándékba, ha márciusban fizetsz elő ránk.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Gulyás Attila
2018. március 1.

Egy plusz lapszámot és kisvasutas térképet adunk ajándékba, ha márciusban fizetsz elő ránk.

A márciusi számunkkal együtt egy kisvasutas térképet kapnak ajándékba az előfizetőink. Ha valamilyen csoda folytán még nem tartozol közéjük, de érdekel a természetjárás, és szeretnél egy menő kisvasutas térképet, most egyszerre teljesülhet minden kívánságod: fizess elő márciusban a Turista Magazinra, és megkapod ajándékba a márciusi számot is a kisvasutas térképpel együtt, így 10+1 magazinhoz juthatsz hozzá. Nem mellesleg, ha március 31-én az előfizetőink között tudhatunk, automatikusan részt veszel a sorsolásunkon, amelyen egy Deuter SPEED LITE 15 típusú hátizsákot nyerhetsz!

 

 Magyarország összes működő kisvasútja (nyomvonalakkal, leírással és mozdonyokról készült grafikákkal) szerepel azon a térképen, amit márciusban kapnak az előfizetőink a magazinnal együtt

 

 

Előfizetni itt tudsz a magazinra, a márciusi számot és a térképet az előfizetés során megadott postázási címre küldjük. Az akció a március 31-ig megrendelt előfizetések esetén érvényes. Az előfizetés kezdetét áprilistól állítsd be, így ajándékba kapod a márciusi számot.

Cikkajánló