Te is teljesítménytúra-függő vagy?

Töltsd ki a kérdőívünket, és nyerj egy Deuter Pulse One kulacstartó övtáskát!

Szerző:
TM
2017. január 9.

Töltsd ki a kérdőívünket, és nyerj egy Deuter Pulse One kulacstartó övtáskát!

A Magyar Természetjáró Szövetség egy kérdőívvel szeretné felmérni a teljesítménytúrázási szokásaitokat, hogy még jobb feltételeket tudjon biztosítani kedvenc hobbitoknak. Az alábbi kérdőívet már csak azért is érdemes kitölteni, mert aki ezt megteszi (és megadja az ímélcímét), részt vesz egy sorsoláson, amelyen egy Deuter Pulse One kulacstartó övtáskát sorsolunk ki.

 

 

 

 

 

Nyereményjáték-szabályzat

 

A játék célja
Azért írtuk ki ezt a játékot, hogy segítségeddel minél jobb teljesítménytúrákat szervezzünk Neked a jövőben. A kérdőív kitöltéssel lehetőséget biztosítunk arra, hogy nyerj egy Deuter Pulse One kulacstartó övtáskát.

 

A) Játék időtartama
A játék kezdete: 2017. január 10.
A játék vége: 2017. április 30.
Sorsolás: 2017. május 04. 10 óra (1075 Budapest, Károly krt. 11.)

 

B) Játék szervezője
A játék szervezője, kitalálója és a nyeremény biztosítója a Magyar Természetjáró Szövetség (székhely: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31. II. 3.; adószám: 19001511-2-42; nyilvántartási szám: 49), továbbiakban: Szervező.

 

C) Nyeremény
1 darab Deuter Pulse One kulacstartó övtáska

 

D) Részvételi feltétel
A felhasználó a regisztrációval feltétel nélkül, kifejezetten és előzetes teljes körű tájékoztatást követően hozzájárul, hogy a megadott adatait a B) pontban meghatározott Szervező visszavonásig kezelje. A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévét betöltött, Magyarországon állandó lakcímmel és telefonszámmal, valamint érvényes ímélcímmel rendelkező magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen regisztrálnak a nyereményjátékra, valamint hiánytalanul és a valóságnak megfelelően válaszolnak a feltett kérdésre. A nyereménysorsoláson az vesz részt, aki elfogadta a részvételi feltételeket, illetve megfelel azoknak. A regisztrációval a résztvevő előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy a Szervező a nevét nyerés esetén nyilvánosságra hozza a nyereményakciót követően, valamint elérhetővé tegye az eredmény kihirdetésétől számított 30 napon keresztül.

 

E) A játékba kerülés feltételei
A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó az A) pontban meghatározott időtartam alatt kitöltse a „Teljesítménytúrázási szokások” című kérdőívet az online-kerdoiv.com felületen, valamint megadja az ímélcímét. A részvétel önkéntes. A Szervező a jogosulatlan felhasználásból, illetve kiskorú általi regisztrációból eredő jogvitákért nem tartozik helytállni. A Szervezőt szintén nem terheli felelősség a felhasználó számítógépének meghibásodása miatti sikertelen részvétel miatt. A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat. Többes részvétel esetén az érvénytelen regisztrációkat a Szervező törli, így a többes regisztráló a sorsoláson sem vehet részt.

 

F) A nyertes kiválasztása
A nyeremény véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra a www.random.org véletlenszám-generátor segítségével. A sorsoláson részt vesznek a D) és E) pontban leírtaknak maradéktalanul megfelelő játékosok, akik sikeresen regisztráltak a játékba. A Szervező a nyertes értesítését a sorsolás után a játékosok által a regisztráció során megadott ímélcímen kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről. A résztvevők a játékban való részvétellel meghatalmazást adnak a Szervezőnek, hogy a játékkal kapcsolatosan ímélben felvegye velük a kapcsolatot. A kiértesítést követően a résztvevőnek 7 nap áll rendelkezésére, hogy a kiértesítésben - a nyeremény átvételének módjáról - feltett kérdésekre válaszoljon. Ha ezt elmulasztja, akkor az ajándékjogosultság elvész, a nyertes később nem érvényesítheti nyereményátvételi igényét, és a Szervezővel szemben sem kártérítési, sem egyéb megtérítési igénnyel nem élhet. A Szervező jogosult ellenőrizni a nyertes regisztrációját. Amennyiben többszöri regisztráció, avagy nem valós személyek általi regisztrációk kerülnek megállapításra, akkor a felhasználó törlésre kerül, nyereményét is elveszítve. Ilyen esetekben pótnyertes(ek) kerül(nek) kisorsolásra a játékszabályzat egyéb pontjainak megfelelően, aki(k) kisorsolásuk sorrendjében lép(nek) a nyertes(ek) helyére. A játékban nem vehetnek részt a B) pontban meghatározott cégek munkatársai és azok Ptk. szerinti hozzátartozói.

 

G) Nyertes és nyeremény
A nyertest ímélben értesíti ki a Szervező. A nyeremény átvétele az ímélben egyeztetett módon zajlik. A nyereménnyel kapcsolatosan a nyertest nem terheli személyijövedelemadó-fizetési kötelezettség, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átvételéhez való utazás költsége) őt terheli. A nyeremény pénzre nem váltható, másra átruházható. A nyertes tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi, az adott nyereményjátékhoz kapcsolódó felhasználásához. A nyertes tudomásul veszi, hogy ha a kiértesítéstől számított 7 naptári napon belül nem jelentkezik a nyereményért, azt a Szervező úgy veszi, hogy a nyereménnyel összefüggésben semmilyen igényt nem támaszt.

Cikkajánló