Télen is a természetben - itt a februári Turista Magazin!

Februári lapszámunk garantáltan elűzi a téli fáradtságot, és meghozza a kedved a kimozduláshoz! Keresd az újságárusoknál!

Szerző:
TM
2015. január 29.

Februári lapszámunk garantáltan elűzi a téli fáradtságot, és meghozza a kedved a kimozduláshoz! Keresd az újságárusoknál!

Aktuális számunkban Bereg ékszerdobozai, azaz látogatóbarát templomok közt kalandozunk, hason csúszva araszolunk a Mátyás-hegyi-barlang járataiban, és még az olasz Alpok varázskertjét is bejárjuk. Kívül-belül bemutatjuk az Országos Kékkört és a hozzá kapcsolódó fejlesztéseket, kiruccanunk Szilvásváradra, megismerkedünk a magyarországi madármentés jelentős szereplőivel, valamint beszélgetünk Horváth Ádám természetfotóssal a hódokról.

 

A magazin most két új rovattal örvendezteti meg olvasóit: az UrbánZónában Cegléd történelmi és kulturális értékeibe pillanthatsz be, a Terepfutás oldalain pedig a népszerű sport kialakulásáról és hagyományairól kaphatsz átfogó képet.

 

A Körképben ez alkalommal a téli időszakra való tekintettel kesztyűk közül szemezgetünk, a Toplistában pedig évszázados famatuzsálemek mesélnek nekünk. Természetesen a szokásos túrakártyák és az MTSZ Híradó sem maradtak ki a lapból.

Cikkajánló