Tudjuk, hol leszel április harmadik szombatján! - Nevezz online a Gerecse Teljesítménytúrákra!

2015. április 18-án már harmincnegyedik alkalommal rendezik meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát. Ugyanezen a napon rövidebb távokon is indulhattok Tatabányáról.

Szerző:
TM.hu
Fotó:
Gulyás Attila
2015. február 27.

2015. április 18-án már harmincnegyedik alkalommal rendezik meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát. Ugyanezen a napon rövidebb távokon is indulhattok Tatabányáról.

Az 50, 30, 20 és 10 kilométeres szakaszok közül, mind a kezdők, mind a haladók és a profik is megtalálhatják a legtesthezállóbb kihívást. A KEM SZÖSZ Természetbarát Szövetség és az Magyar Természetjáró Szövetség közös rendezésű teljesítménytúráján ismét bizonyíthatod állóképességed. Vágj neki, túrázz, és felejthetetlen Gerecse-élményekkel leszel gazdagabb!

 

Már most írd be a naptáradba:

Időpont: 2015. április 18.

Helyszín, start és cél: Tatabánya Jubileumpark

 

 

ONLINE NEVEZÉS

A gyorsabb és könnyebb rajtolást most magad is elősegítheted, ha online nevezel a Gerecse teljesítménytúrákra. A nevezési díjat az OTP Bank biztonságos, internetes felületén, kizárólag bankkártyával tudjátok kifizetni. 

 

A nevezés folyamata

Ha elovastátok tájékoztatóinkat, kattintsatok a szöveg alatt található ONLINE NEVEZÉS gombra! Ezt követően kiválaszthatjátok, hogy a Gerecse 50-30-20-10 kilométeres távján akartok-e elindulni.

 

A nevezés regisztrációhoz kötött, aki még nem regisztrált a Turista Magazin oldalára most megteheti, aki pedig már korábban regisztrált, elegendő bejelentkeznie. A regisztrációt vagy a bejelentkezést a nevezési folyamat közben is megtehetjük.

 

Regisztráció alatt, vagy belépés után ki kell töltenetek az űrlapot, el kell fogadnotok az adatvédelmi nyilatkozatot, itt jelölhetitek meg azt a kedvezményt is, amelyre jogosultak vagytok. A kedvezményre jogosító kártyát azonban ne felejtsétek otthon, mert be kell mutatni a rajtnál!

 

Ha számlát is szeretnétek, jelöljétek be a a megfelelő mezőt!

 

Kép

 

Új regisztráció esetén a fizetés gombra kattintva a megadott e-mail címredre kiküldünk egy levelet. Az ebben található linkre kattintva kell megerősítened a regisztrációt, a megerősítéssel együtt a fizetési folyamat is folytatódik: az OTP fizetési felületén kell kifizetned a nevezési díjat.

 

Ha már korábban regisztráltál a turistamagazin.hu oldalra, akkor a fizetés gombra kattintva az OTP rendszerébe jutsz, ahol biztonságosan kifizethetheted a nevezési díjat.

 

A fizetés bankkártyával lehetséges, a fizetés részleteiről a „Tájékoztatás a bankkártyás fizetésről” linken tudtok tájékozódni.

 

Sikeres fizetés esetén egy vouchert kaptok, amit ki kell nyomtatni és el kell hozni a versenyre. A versenyen ezt bemutatva elkérhetitek a rajtlapot, ami tartalmazza a túra térképét, a pecsétek helyét és az egyéb szükséges információkat.

 

A rajtlapon lévő vonalkódot az induláskor leolvasássák, ekkor indul a túrád, a célban pedig ugyanezt a vonalkódot kell leolvastatni a lezáráshoz. A szintidődet a két leolvasás között eltelt idő alapján határozzák meg a túra szervezői.


Mostmár mindent tudsz, indulhat a nevezés! Kattints a gombra:

 

 

 

Ha nosztalgiázni akarsz:
Visszatekintünk a Gerecsére - VIDEÓ

Bővebb és információ:

Gerecse50.hu
 

Cikkajánló