Új éjszakai buszok járnak a Káli-medencében

A nyári időszakban Tapolca és Révfülöp, illetve Alsópáhok és Badacsonytomaj között járnak majd az új éjszakai buszok.

Szerző:
Turista Magazin
Forrás:
Volánbusz
2023. június 26.

A nyári időszakban Tapolca és Révfülöp, illetve Alsópáhok és Badacsonytomaj között járnak majd az új éjszakai buszok.

A Volán nyári menetrendje június 17-től él, azóta járnak az új éjszakai járatok is a Káli-medence, valamint Badacsony, Szigliget, Keszthely és Hévíz környékén. A Káli-kör elnevezésű, 7702-es vonalszámú járatok Tapolcáról Révfülöpre, a 6363-as járatok Alsópáhokról Badacsonytomajra közlekednek – írja a Volánbusz a honlapján.

A 7702-es vonal járatai pénteki és szombati napokat követő éjszakákon Tapolca, autóbusz-állomásról 21:50-kor, 23:55-kor és 1:50-kor, míg Révfülöp, vasútállomásról 23:55-kor, 1:05-kor és 2:55-kor indulnak. Az autóbuszok megállnak a Káli medencében fekvő településeken, így Gyulakeszin, Káptalantótin, Mindszentkállán, Szentbékkállán, Köveskálon, Balatonhenyén, Kővágóörsön is, így ezekről a településekről is biztosítanak eljutási lehetőséget Tapolca és Révfülöp felé egyaránt. A járatok Révfülöpön csatlakoznak a Balatonfüred felé induló, és onnan érkező éjszakai Bagolyvonatokhoz – olvasható a hivatalos közleményben.

Alsópáhok és Badacsonytomaj között szintén péntekről szombatra és szombatról vasárnapra virradó éjszakákon járnak az új buszok. Alsópáhok, Alsó megállóhelyről 21:25-kor és 23:45-kor, míg Badacsonytomaj, vasútállomásról 23:00-kor és 1:15-kor indulnak. Az autóbuszok mindkét irányban megállnak Hévízen, Cserszegtomajon, Keszthelyen, Gyenesdiáson, Vonyarcvashegyen, Balatongyörökön, Balatonedericsen, Szigligeten, Badacsonylábdihegyen és Badacsonyban is, illetve Badacsonytomaj, Vasútállomáson átszállást biztosítanak a Balatonfüred és Tapolca között közlekedő Bagolyvonatokra.

További információk és menetrendek itt.

Cikkajánló