Új Intersport áruház nyílt Budaörsön

A győri újranyitás és a budapesti MOM Park megnyitó mellett az Intersport ezúttal a legnagyobb, legszélesebb választékkal rendelkező, úgynevezett flagship store áruházát nyitotta meg Budaörsön.

Szerző:
Turista Magazin
Forrás:
INTERSPORT
2022. március 25.

A győri újranyitás és a budapesti MOM Park megnyitó mellett az Intersport ezúttal a legnagyobb, legszélesebb választékkal rendelkező, úgynevezett flagship store áruházát nyitotta meg Budaörsön.

„Sportélmény új dimenzióban” - így hangzik az Intersport célkitűzése és egyben mottója, mely a megújult és az újonnan nyitott áruházak berendezését és árukínálatát is jellemzi. A úgynevezett flagship store-ként (zászlóshajóként) – tehát legnagyobb árukészlettel bíró – a közelmúltban átalakított budaörsi áruház célja, hogy az agglomeráció és a budapesti közönség igényeit is teljeskörűen kiszolgálja.

Magyarország természeti adottságai is hatottak az új áruház kialakítására
Magyarország páratlan természeti adottságai inspirálták az áruház dizájnját. A tervezők a gyerekekről sem feledkeztek meg: amíg a felnőttek vásárolnak, addig a kicsik felmászhatnak a Galyatető-kilátó kicsinyített mására, és onnan egy biztonságos csúszdán érkezhetnek meg a gyerekbarát élményterületre.

A budaörsi a tizenharmadik Intersport áruház Magyarországon. Fodor Andrea, a budaörsi üzlet vezetője így nyilatkozott: "A sport iránti lelkesedés mellett az Intersport minden alkalmazottjától szakértelmet és termékismeretet, valamint a változatos és folyamatosan bővülő termékkínálattal kapcsolatos személyes tapasztalatot követeli meg. A szezon legfrissebb trendjeivel és tanácsadással felkészülten várjuk a sportrajongókat."

Népszerűbb a bringázás mint valaha
A budaörsi áruház újratervezésénél jelentős szerepet játszott a kerékpárok iránti folyamatosan növekvő kereslet: az áruházban impozáns környezetben, közel 500 négyzetméteren lesz lehetőség minőségi és széles termékkínálat közül választani és bármikor szervizeltetni. Legyen szó túra-, komfort-, cross-kerékpárokról vagy sportos mountainbike-ról, akár e-bike-ról, mindenki megtalálhatja a maga stílusát.

Az „új sportvilágot” a lábanalízis is segíti
A budaörsi flagship store „új sportvilágot” teremt: az Intersport a termékek és márkák széles választékának köszönhetően szinte minden sportélményhez biztosít ruházati márkát.

Az ország egyik legmodernebb lábanalízis gépét is kipróbálhatják az érdeklődők az áruház nyitóajánlata keretében.

Az elemző berendezések és az értékesítő személyzet hozzáértése az optimális futócipő megtalálását jelentősen megkönnyíti.

Cikkajánló