Zöld Kalandorok figyelem!

Itt a nagy pilisi Facebook-kvíz - a Pilisi Parkerdő Zrt. játéka természetjáróknak! Hasznos és praktikus információk mellett értékes nyereményekkel gazdagodhattok.

Szerző:
Pilisi Parkerdő Zrt.
Fotó:
shutterstock.com
2014. április 28.

Itt a nagy pilisi Facebook-kvíz - a Pilisi Parkerdő Zrt. játéka természetjáróknak! Hasznos és praktikus információk mellett értékes nyereményekkel gazdagodhattok.

Ha tudjátok, mikor érdemes elindulni az erdőbe? Ha megvan, mit vigyetek magatokkal, hogyan és hol lehet tüzet rakni, vagy mi a teendő, ha eltévedtek, továbbá hogyan vigyázzunk négylábú társainkra egy erdei séta alkalmával? Ne habozzatok, tegyétek próbára tudásotokat, és látogassatok el a Pilisi Parkerdő Zrt. facebook-oldalára! Április 28-tól hat héten át mindig felkerül három-három kérdés az oldalra, egy hétfőn, egy szerdán és egy pénteken. Minden esetben 24 óra lesz arra, hogy a helyes megoldást elküldjétek a jatek@pprt.hu e-mail címre.

A szerdai forduló, a „Nagy Szerdai Kutyakvíz”, kimondottan a kutyás kirándulókat célozza meg, de érdemes válaszolnia mindenkinek, hiszen a fődíjért csak az összes kérdés helyes megválaszolásával maradhatnak versenyben az indulók. A helyes megoldásokat leggyorsabban beküldők között minden esetben értékes könyvnyereményeket sorsolnak ki. A a szerdai Kutyakvíz esetében pedig a leggyorsabb gazdik kutyaláthatósági mellényeket nyerhetnek. Az a résztvevő, aki a játék 6 hete során a legtöbb pontos választ küldi el a legrövidebb idő alatt, főnyereményként a családjával közösen eltölthet egy kellemes hétvégét a megújult Som-hegyi turistaházban.

 

Kapcsolódó cikkeink:

Tavaszi nagytakarítás a Pilisi Parkerdőnél

Megszépültek a Miklós-deák-völgyi tavak

 

Cikkajánló