Keresés eredménye

Hazai tanösvények különleges terepeken

Nincs ötleted, hogy a nyári vakáció idején hova menj el a gyerekkel, ahol ő is kimozogja magát, de szülőként te sem unatkozol? A Turista Magazin augusztusi számában összegyűjtöttük a szerintünk legizgalmasabb tanösvényeket, amelyeken az egész család jól érezheti magát.

2017.08.03.

Augusztusban tanösvényeken kalandozunk

E havi magazinunk Toplista rovatában izgalmas hazai tanösvényeket gyűjtöttünk össze, bringáztunk az Ormánságban és a Dráva mentén, és meg sem álltunk egészen az Indiai-óceánig.

2017.08.01.

A levegő turistái augusztusi számunkban

A nyár utolsó Turista Magazinja rendhagyó téma rejtelmeibe vezeti be az olvasót: porondon a siklóernyőzés. E havi toplistánkban bemutatjuk a gyerekek számára legérdekesebb nemzeti parki látogatóközpontokat, és az egyik legszebb magyarországi kastélyról is írunk.

2016.07.27.

Találd meg a kedvenc tavad az augusztusi számunkkal!

Nyaralást tervezel, de unod már a Balcsit? E havi magazinunkban több alternatívát is ajánlunk, ha szeretnél egyszerre hűsölni és kikapcsolódni, emellett bemutatjuk a legmodernebb túracuccokat a friedrischshafeni Outdoor Expóról, és elmeséljük, milyen lett a kilátó és a turistacentrum Galyatetőn.

2015.07.30.