Keresés eredménye

Tragikus baleset történt a Tengerszem-csúcsnál

Hétvégén egy túrázó zuhant a mélybe a Magas-Tátra egyik népszerű csúcsára vezető útról. Bár az elmúlt napokban szép idő volt a Tátrában, a magasabban fekvő turistautak továbbra is havasak, jegesek, csúszósak, ezért a szakemberek mindenkit fokozott óvatosságra intenek.

2022.10.10.

Szakadékba zuhant fiatalt mentettek Pécelen

Nyolcméteres szakadékba esett kedden délután egy fiú Pécelen, a Gyár utca közelében, amikor egy turistaúton kerékpározott. A mentésben, amelyről videó is készült, tűzoltók, mentősök és rendőrök közösen vettek részt.

2022.04.20.

„Nincs a búvárkodásnak olyan területe, amelyben ne lett volna kiváló”

Mede Márton vasárnap tűnt el a jósvafői Kossuth-barlangban. Az egyik legtapasztaltabb barlangi búvár volt Magyarországon, ő volt az első ember, aki a Kossuth-barlang legtávolabbi részébe eljutott. Mentésében napokon keresztül több mint ötvenen vettek részt, de sajnos nem jártak sikerrel. A búvár holttestét kedden este találták meg.

2022.04.08.

A Borsó-hegy szomorú emléke

Egy zempléni hegy és egy kis falu, amelyek neve örökre összeforrt a szlovák történelem legnagyobb repülőgép-szerencsétlenségével. Borzasztó története egyszerre szól tragédiáról, az emberi összefogásról, valamint a megválaszolatlan kérdések sokaságáról.

2021.12.15.