
Csipkebogyó, a hecsedlin túl
A Turista Magazin most induló sorozatában hónapról hónapra vadon termő növényekből és gombákból készült ételeket mutatunk be. Novemberben a csipkebogyó kevésbé ismert felhasználási lehetőségeiről írunk.
A Turista Magazin most induló sorozatában hónapról hónapra vadon termő növényekből és gombákból készült ételeket mutatunk be. Novemberben a csipkebogyó kevésbé ismert felhasználási lehetőségeiről írunk.
Bár az ősz eddig remek kirándulásra való időket hozott, hamarosan jöhet a zimankó. Ideje felkészülni és megelőzni a bajt!
Egy forró nyár véget ért és beköszöntött a változékony, szeszélyes időjárású ősz. Fontos, hogy már időben felkészítsük szervezetünket az őszi megfázások ellen. Fogyasszunk a természetben gyakran előforduló gyógynövényeket és az ezekből nyert gyógyteákat, a C vitaminban oly gazdag csipkebogyót.
Új webes-sorozatunk a természetes-megelőzéseket taglalja... fogyasszátok egészséggel!