Keresés eredménye

Át a Mátra bércein - VIDEÓVAL

A Kalandorok stábja és az MTSZ-nél dolgozó térképész munkatársunk idén is csatlakozott a Mátra legmagasabb csúcsait meghódító teljesítménytúrázók táborához. Szubjektív mozgóképes beszámolójuk segítségével bepillanthattok az 55 kilométer leküzdésének kegyetlenül szépséges világába.

2015.04.15.

Tavaszi erőpróba a mátrai bérceken - KÉPGALÉRIÁVAL!

A kihívásokat kedvelők 2015. április 11-én ismét próbára tehették magukat a Mátrabérc teljesítménytúrán, amely a Mátra fő gerincén halad végig. A résztvevőkhöz idén az időjárás is kegyes volt, napsütésben járhatták végig az ország egyik legszebb természetes útvonalát.

2015.04.11.

MÁTRABÉRC - TELJESÍTVE!

Kétezernél is többen indultak neki a Mátrának ezen a szombaton. Ez új rekord! Farkasdi Edina és Zsebeházy István pedig új pályacsúccsal nyert 35 km-en!

2014.04.12.

MÁTRABÉRC - VAN KÉPÜNK HOZZÁ!

Csodálatos, feldobott hangulatban járták útjukat ezen a szombaton is a Mátra szerelmesei. Mi is rengeteg felvételt és videót készítettünk, amelyekkel igyekszünk visszaadni valamit ebből a felejthetetlen napból.

2014.04.12.

Mátrabérc túrák- Minőséget a nehézségeket kedvelőknek

Hazánk legszebb és legnehezebb természetes útvonalán vezető Mátrabérc túrákat a hétvégén rendezi a Hanák Kolos Turistaegyesület. Az idei esztendőtől a Magyar Természetjáró Szövetség is betársult a rendezői státuszba, így magasabb színvonalon és jobb szolgáltatásokkal várják majd a rendezők a túrázókat.

2014.04.09.

Mátrai örömök a mátrai rögökön!

2014. április 12-én rendezik meg a Hanák Kolos Turistaegyesület és a Magyar Természetjáró Szövetség társszervezésében Magyarország egyik legnépszerűbb teljesítménytúráját, a Mátrabérc Teljesítménytúrát.

2014.02.18.