Keresés eredménye

Kikeleti túratippek a húsvéti hosszú hétvégére

Egy csokorra való terepi ötlettel készültünk mindazok számára, akik még nem döntötték el merre is induljanak a következő négy napban. Válogatásunkban mindenki kedvére csemegézhet a hosszabb és rövidebb útvonalak és élményekben gazdag helyszínek közül az egész országban.

2022.04.15.

​Tavaszi túrák húsvét idejére

Az alábbi túrákkal két jellegzetes karsztos völgyrendszert tekintünk meg az ország két végén, illetve két vulkáni kúpot hódítunk meg a kibontakozó kilátásért a Bakony és a Kisalföld, illetve a Tokaji-hegység és az Alföld találkozására rálátva.

2022.04.14.

Négy szuper túraajánlat a hétvégére

Messze még a tél fináléja, ám a hótakaró, úgy tűnik, „levonult” már, és átadta helyét a lombfakadást megelőző, lassan múló szürkeségnek. Mivel erdővidékeink ekkortájt nem a legvonzóbb arcukat mutatják, érdemes olyan útvonalaknak nekivágni, amelyek kulturális látványosságaikkal, nyílt szakaszaikkal és panorámapontjaikkal képesek ellensúlyozni az erdők egyhangúságát. Ennek szellemében készült az alábbi túraajánló is a Természetjáró.hu kínálatából.

2022.02.10.
Túra a bakonyi UFO-leszállóhelyre

Túra a bakonyi UFO-leszállóhelyre

Tenczer Gábor 2020.05.18

A kijárási korlátozás alatt ismertem meg a Bakony szélének egy nagyon érdekes, eldugott részét. A szabályokat messzemenőkig betartva kétszer is jártunk ott az elmúlt hétvégéken. Ebben a cikkben olyan túrákat ajánlok, amik biztonságosan bejárhatók.

Tovább