Keresés eredménye

Vasi-Hegyhát: Ezer apró csoda földje

Bármely táj lehet kedves, bárhol bukkanhatunk érdekes, megragadó vagy szívet melengető részletekbe. Nem csak égig érő bércek között, nem csak több ezer méter szintkülönbséggel lehet teljesítménytúrát teljesíteni. A Hegyhát 50 TT kiváló példa, hogyan mutathat be egy ilyen esemény egy kevésbé ismert, de mégis rokonszenves környéket. 

2017.09.14.

Még több apró csoda a Vasi Hegyháton

A Vasi Hegyhát-Rábamente környéke teljes joggal érdemelte ki az "Ezer apró csoda földje" elnevezést. Az itt élők büszkék arra, hogy bár náluk nem találunk monumentális épületeket, gigantikus emlékműveket vagy éppen szédítő hegycsúcsokat, a környéket járva lépten-nyomon kis csodák kerülnek az utunkba.

2014.11.02.

Vasi Hegyhát-Rábamente - Ahol a csodák teremnek

Dimbes-dombos táj, káprázatos élővilág, izgalmas túraútvonalak és tanösvények sokasága, ma is élő falusi hagyományok varázsa, napsütötte szőlőhegy, dödölle és rétes, titokzatos legendák, betyárok lábnyoma, történelmi múltról mesélő épületek - mind a Vasi Hegyhát-Rábamente vidékének egy-egy gyöngyszeme. A Vas megye déli részén, az Őrség szomszédságában elterülő "Ezer apró csoda földje" páratlan természeti és kulturális látnivalókkal várja az idelátogatókat.

2014.10.26.