MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya
2015.10.30. 14:23,   Szöveg: Turista Magazin,   Fotó: Gulyás Attila Videó: Dabis Balázs Silvius

Így újult meg a Kékkör

A munkában részt vevő szakemberek egy pódiumbeszélgetésen nyilatkoztak arról, hogy mit jelentett számukra a kultikus túraútvonal fejlesztése.

A Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) október 28-án tartotta azt a projektzáró rendezvényét, amely során bemutatták az elmúlt évek – nagyrészt – uniós forrásból megvalósult turisztikai fejlesztéseit. A sajtótájékoztató után a konzorciumi partnereinek tartott előadást és pódiumbeszélgetést az MTSZ, amely során számos érdekesség kiderült a közel 3 milliárd forintos fejlesztés kapcsán. A felszólalók között volt Győri Tamás József, az MTSZ igazgatója, és Vitályos Eszter, az európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár.

 

Az OKK nyomvonalának és attrakcióinak multifunkciós fejlesztését célzó projekt lezáró eseménye from Turistamagazin on Vimeo.

 

A projekt számainak és részleteinek ismertetése után egy pódiumbeszélgetésre került sor, ahol Garancsi István, MTSZ-elnök, Burger Barna fotográfus, Zambó Péter, a Pilisi Parkerdő Zrt. igazgatója, Kovács Csaba építész és Németh Csaba terepfutó, az Országos Kékkör „nagykövete” osztotta meg a hallgatósággal a munkája során szerzett élményeit és tapasztalatait.

 

Pódiumbeszélgetés az MTSZ projektzáró rendezvényén from Turistamagazin on Vimeo.

 

Kapcsolódó cikkek:

Magyarország legfejlettebb túraútvonala lett a Kékkör


HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz jelentkezz be!


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. szeptember
Herczeg Kinga:
Helix
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...