A Takarékpont és a Turista Magazin rajzpályázata

Ragadj papírt és bármilyen rajzeszközt, és mutasd meg azt az élményt, amely mély nyomot hagyott benned - az Országos Kéktúrát járva.

Szerző:
TM.hu
2014. június 13.

Ragadj papírt és bármilyen rajzeszközt, és mutasd meg azt az élményt, amely mély nyomot hagyott benned - az Országos Kéktúrát járva.

Rajzold meg kedvenc kéktúraélményed, és legyen akár 20 000 forinttal feltöltött Takarékbank bankkártyád!

 

Papírméret: 210×295 mm-es A4-es

Mivel készítsd el a pályaművedet: grafit-, színes ceruza, festék vagy épp töltőtoll
 

Rajzod tedd borítékba, címezd meg (Turista Magazin, 1075 Budapest, Károly krt. 11. 7. emelet), majd add fel postán, legkésőbb július 15-ig!
 

A zsűri által kiválasztott 3 legjobb pályamű 1-1 darab 20, 15, illetve 10 ezer forinttal feltöltött Takarékbank bankkártyát kap!


Jelentkezési korhatár: 20 év (1994-ben születettekig), kérdés esetén írj az info@turistamagazin.hu e-mail címre. A nyertesek nevét és rajzait a Turista Magazin augusztusi számában közöljük.

 

 

 

TakarékPont
A TakarékPont hálózata több éve együttműködik a Magyar Természetjáró Szövetséggel. A közös, értékteremtő szándékkal életre hívott munkának egy újabb állomása a májusban indult rajzpályázat, amellyel a TakarékPont a természetkedvelő fiatalok számára hirdet kreatív alkotói versenyt.

Az ország legkisebb településein is megtalálható TakarékPont-hálózat számára kiemelten fontos az egészségmegőrzés, az egészséges életmódra ösztönzés.
 

A takarékszövetkezetek az értékközvetítést ösztönzik az élet minden területén, legyen szó pénzügyi megoldásokról vagy sportesemények és kulturális tevékenységek támogatásáról.
 

Ezért támogatjuk a Turista Magazin kéktúra rajzpályázatát is.

 

 

 


 

Cikkajánló