A vadaspark kulisszatitkaiba pillanthatsz be a nyílt napon

Május 19-én kiderül, hogy mi történik, ha új jövevény érkezik a Budakeszi Vadasparkba. A gondozók látványetetéssel és játékokkal is várják az érdeklődőket.

Szerző:
Budakeszi Vadaspark
Fotó:
Dabis Balázs Silvius
Surányi Linda/Budakeszi Vadaspark
2018. május 17.

Május 19-én kiderül, hogy mi történik, ha új jövevény érkezik a Budakeszi Vadasparkba. A gondozók látványetetéssel és játékokkal is várják az érdeklődőket.

A Budakeszi Vadasparkban testközelből ismerheted meg a hazánkban őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatokat. A nyílt napon a látogatók a kifutók kulisszái mögé is betekinthetnek, és megismerhetik a vadasparki gondozók mindennapjait, valamint az állatokkal való törődés fortélyait is elsajátíthatják.

 


Az előadás 13.00-kor kezdődik, ahol a szakemberek egy állat érkezéséről és befogadásáról mesélnek, olyan fontos lépéseket taglalva, mint az állatkertek közötti együttműködés, az állatok szállításának menete, a kifutó kialakítása, illetve a gondozási folyamatok és az etetés.


Vendég lesz az Ürömi Állatotthon, akik a felelős állattartásról, valamint a kisállat-örökbefogadásról mesélnek. Szokás szerint izgalmas játékok, állattréningek és látványetetések is várják a kicsiket és nagyokat. A programok a belépőjegy árán felül ingyenesek látogathatók.

 

 

Részletes program:

 

10.00 - 10.15 Mosómedve-tréning
12.00 - 13.00 Állatijó bemutató a színpadon
13.00 - 14.00 Kulisszatitkok a Budakeszi Vadaspark életéből aranysakál tréninggel egybekötve
14.00 - 15.00 Állatijó bemutató a színpadon
15.00 Kisragadozó-etetés

 

Kapcsolódó cikkeink:

Panna jól van, már a farka is szép lompos

A vadállatoknak a természetben a helyük

Újabb vicces videóval rukkolt elő a vadaspark

Még több extra a vadaspark applikációjával

Vadaspark-látogatás Budakeszin

Cikkajánló