Cegléden a kor előny

A ceglédi Hotel Aquarell**** megbecsüli az idősebb korosztályt. Számukra nemcsak a fiatalok vagy a családok fontosak, hanem az érettebb korosztály számára is biztosítanak külön kedvezményt.

Szerző:
http://www.aquarellhotel.hu
Fotó:
Aquarell hotel Cegléd
2013. december 16.

A ceglédi Hotel Aquarell**** megbecsüli az idősebb korosztályt. Számukra nemcsak a fiatalok vagy a családok fontosak, hanem az érettebb korosztály számára is biztosítanak külön kedvezményt.

A hatvan év fölöttiek számára állítottak össze kedvezményes csomagot, amely nemcsak a pihenésüket, de a feltöltődésüket, valamint az esetleges kezeléseket is magába foglalja. A kedvezményes csomag igényléséhez szükséges a betöltött minimum 60 év, esetleg a recepciónál felmutatott nyugdíjas igazolvány. Ha a szépkorúak interneten foglalják le szállásukat, akkor még öt százalékos kedvezményt kapnak a csomagra. A számukra összeállított csomag nem a szórakozásról vagy bulizásról szól, hanem a lelki, valamint testi feltöltődésről és az igazi kényeztető pihenésről, amelyről szakképzet személyzet gondoskodik.

 


A csomag két éjszakát foglal magába félpanzióval. Svédasztalos reggeli áll a pihenni vágyók rendelkezésére, így kedvükre válogathatnak a finomságok között. Az idősebb korosztály számára elérhető csomag ezenkívül tartalmaz még ingyenes internet hozzáférési lehetőséget, valamint parkoló használatot. Így a modernebb hatvanas korosztály is megtalálhatja a kedvére való szórakozást. A hotel pingpong valamint darts lehetőséget biztosít a sportolni szerető nyugdíjasok részére.

 


Ezek a szolgáltatások nemcsak az aktív korosztály kedvencei, hanem az idősebb korosztály számára is szórakoztató mozgásforma, amely nem terheli meg szervezetüket.
A wellness részlegen lehetőségük van az élménymedence vagy pezsgőfürdő használatára, de a szolgáltatások között szerepel még a termálvizes medence, a Kneipp taposó valamint a dézsazuhany is. Ezek mind a testi felfrissülésüket, pihenésüket szolgálja.

 


Annak érdekében, hogy teljes legyen a pihenés, használhatják a gőzkabint, de a finn-, infra- vagy a bio szauna használatát is tartalmazza a két éjszakára szóló kedvezményes csomag. Mivel az idősebb korosztálynak is szüksége van a mozgásra, ezért vízi tornán is részt vehetnek, amelyet szakképzett személyzet vezet. Ezáltal mindig biztonságban vannak még azok a nyugdíjasok is, akik bizonytalanok az úszásban, és azért, hogy az erőnlétüket is megőrizhessék, a korszerűen felszerelt fitnesztermet is birtokba vehetik.
 

Cikkajánló