Elindult a Betyárvilág weboldala

A most indult betyarvilag.hu-n mindent megtudhatsz a Bakonyerdő Zrt. mobilalkalmazásáról és az erdészet kezelésében álló turisztikai helyszínekről.

Szerző:
TM
Fotó:
Betyárvilág
2020. augusztus 10.

A most indult betyarvilag.hu-n mindent megtudhatsz a Bakonyerdő Zrt. mobilalkalmazásáról és az erdészet kezelésében álló turisztikai helyszínekről.

Március elején jelent meg a Bakonyerdő Zrt. Betyárvilág nevű túraappja, melynek lényege, hogy megismertessen a bakonyi betyárokkal, miközben olyan helyszíneken kalauzol végig, amelyeket máskülönben nem biztos, hogy felfedeztél volna. Az alkalmazás letöltése után nincs is más dolgod, mint felkeresni a Kőpince Fogadót a Cuha-völgynél, meghallgatni az első sztorit, követni az instrukciókat, és helyesen válaszolni a kérdésekre. Ha ez mégsem jönne össze, az alkalmazás egy kicsit hosszabb útvonalon fog elkalauzolni a következő állomásra, de aggodalomra semmi ok, elveszni nem lehet. Akkor sincs baj, ha elfogy a térerő, az applikáció ugyanis GPS alapú, és offline is működik. A túra utolsó helyszíne a Kőpince-barlang, ha itt jársz, már túl vagy a 7-7,5 km hosszú, 4-5 órás kalandos túrán.

A most indult weboldal szervesen illeszkedik a Bakonyerdő Zrt. webfelületéhez és annak ökoturisztikai területeihez, valamint önállóan is betekintést és hasznos információkat ad a Bakonyerdő Zrt. közjóléti és turisztikai kínálatából – fogalmaz az erdészet. Az oldalt ide kattintva éred el.

Forrás: Bakonyerdő Zrt.

Cikkajánló