Ellenőri tapasztalatok 39. rész

A mai válogatás előtt is csak a már sokszor elismételt kérést tudjuk megfogalmazni: indulás előtt mindenképpen olvassátok el az igazolófüzet elején található tudnivalókat a teljesítés és az igazolás módjáról, hogy ha már egy ekkora vállalkozásba fogtok, akkor a végén a teljesítőt valóban megillesse a megérdemelt jutalom, a hivatalos teljesítőknek járó elismerés.2023. július 12.

A mai válogatás előtt is csak a már sokszor elismételt kérést tudjuk megfogalmazni: indulás előtt mindenképpen olvassátok el az igazolófüzet elején található tudnivalókat a teljesítés és az igazolás módjáról, hogy ha már egy ekkora vállalkozásba fogtok, akkor a végén a teljesítőt valóban megillesse a megérdemelt jutalom, a hivatalos teljesítőknek járó elismerés.Ha pedig bármilyen kérdés mégis felmerül, amire a füzet nem ad választ, akkor keressétek fel a kektura.hu oldalt.

Kttints a képre, és kinyílik a galéria!

Szerzőnkről

Csernus Lukács Gábor alig néhány túratársával együtt ott áll az Országos Kéktúra többszörös teljesítőinek dobogóján: tizenháromszor járta végig az Írott-kő és Hollóháza között húzódó túraútvonalat, kétszer az Országos Kékkört. Gyakorlott túrázó tudásával nemcsak a közösségi felületen egyénileg szerveződött kéktúrás csoportokat koordinálja, hanem évek óta önkéntesen ellenőrzi a teljesítők igazolófüzeteit. Rovatunkban Gábor az igazolófüzetekben látott pozitív és negatív példák bemutatásával nyújt segítséget kezdő és haladó kéktúrázóknak egyaránt.


Cikkajánló