Előttünk a vízözön - Fotópályázatot indítunk

Az elmúlt hetek esőzésének legalább egy üdvös hatása volt: kisebb folyóvizeink, vízeséseink is igencsak felduzzadtak, így olyan látványt nyújtanak, amilyet csak ritkán tapasztalhatunk. Örökítsd meg hazai zubogó vizeink valamelyikét, és pályázz a fotóval a nyereményjátékunkon! A legjobb kép bekerül az áprilisi lapszámunkba.

Szerző:
TM
Fotó:
Gulyás Attila
Szatmári Zsolt
2016. március 4.

Az elmúlt hetek esőzésének legalább egy üdvös hatása volt: kisebb folyóvizeink, vízeséseink is igencsak felduzzadtak, így olyan látványt nyújtanak, amilyet csak ritkán tapasztalhatunk. Örökítsd meg hazai zubogó vizeink valamelyikét, és pályázz a fotóval a nyereményjátékunkon! A legjobb kép bekerül az áprilisi lapszámunkba.

Akár ez a fotó is nyerhetne:

 

A Felső-vízesés Mátrakeresztes mellett

 

Fotózhatsz magyarországi vízesést, forrást, vízmosást, eret, csermelyt, vízesést vagy patakot is - a lényeg, hogy természetes, mozgásban lévő vízről legyen szó, és a kép ebben az évben készüljön. A fotókat a fotopalyazat@turistamagazin.hu-ra várjuk március 16., szerda éjfélig. Az üzenet tárgya „Vízözön” legyen. Tüntessétek fel a fotós nevét, e-mail címét és a kép címét, de azt is írjátok meg, hol és mikor készült a felvétel. 


A beérkezett fotókból másnap galériát hozunk létre a Facebookon, és indulhat a lájkvadászat! Voksolni március 21., hétfő délelőtt 10 óráig lehet majd. A legtöbb szavazatot elnyert kép készítője egyéves TM-előfizetést kap, emellett a fotója megjelenik az áprilisi számunkban, amelynek a vízesések állnak majd a középpontjában - TOP 10-es rovatunkban kevésbé ismert magyar zuhatagokat is bemutatunk extra túratippekkel.

 

Átkelés a Csurgó-patak Csepegő-forrás melletti gázlójánál

 

 

Játékszabályzat

A) Pályázat időtartama

A pályázat kezdete: 2016. március 4.
A pályázat vége: 2016. március 16. éjfél

Kiválasztás:

B) A pályázat szervezője, kitalálója és a nyeremény biztosítója a Magyar Természetjáró Szövetség (székhely: 1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 31. II.3. adószám: 19001511-2-42; nyilvántartási szám: 49 ) továbbiakban Szervező.

C) Nyeremény: egy éves Turista Magazin előfizetés és a nyertes kép megjelenik a Turista Magazin áprilisi számában

D) Részvételi feltétel
A felhasználó a fotó beküldésével feltétel nélkül hozzájárul, hogy a küldés során megadott adatait a B) pontban meghatározott Szervező visszavonásig kezelje. A pályázatban kizárólag azon 18. életévét betöltött Magyarországon állandó lakcímmel és telefonszámmal valamint érvényes e-mail címmel rendelkező magyar állampolgárok vehetnek részt. A pályázaton az vesz részt, aki elfogadta a jelen kiírást és megfelel a részvételi feltételeknek. A résztvevő előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy a Szervező a nevét nyerés esetén nyilvánosságra hozza a pályázatot követően és elérhetővé tegye az eredmény kihirdetésétől számított 30 napon keresztül.
Technikai követelmény: a fotó legyen a lehető legnagyobb méretben elküldve a Szervező számára.

E) A játék nyertese az lesz, akinek fotóját a Szervező által működtetett Facebook oldalon elhelyezett pályázati galériában a legtöbben like-oltak.
A pályázaton részt vesznek a D) pontban leírtaknak maradéktalanul megfelelő játékosok. A Szervező a nyertesek értesítését a pályázat után a játékosok által a megadott email elérhetőségen kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. A részvevők a pályázatban való részvétellel meghatalmazást adnak a szervezőnek, hogy a pályázattal kapcsolatosan e-mailen keresztül felvegyék vele a kapcsolatot. A kiértesítést követően, a résztvevőnek 10 nap áll rendelkezésére, hogy a kiértesítésben - a nyeremény átvételének módjáról - feltett kérdésekre válaszoljon. Ha ezt elmulasztja, akkor az ajándék jogosultság elvész, a nyertes később nem érvényesítheti a nyeremény átvételi igényét és a Szervezővel szemben sem kártérítési sem, egyéb megtérítési igénnyel nem élhet.
A pályázatban nem vehetnek részt a B) pontban meghatározott cégek munkatársai és azok Ptk. szerinti hozzátartozói.

G) Nyertes és nyeremény
A nyerteseket e-mailben értesíti ki a Szervező. A nyeremények kizárólag személyesen vehetők át az MTSZ központjában (1075 Budapest, Károly krt. 11 .) előzetes időpont egyeztetés alapján. A nyereményekkel kapcsolatosan a nyerteseket nem terheli személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átvételéhez való utazás költsége) őket terhelik. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra átruházhatók. A nyertes tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi az adott nyereményjátékhoz kapcsolódó felhasználásához. A nyertesek tudomásul veszik, hogy ha a kiértesítéstől számított 10 naptári napon belül nem jelentkeznek a nyereményekért, azt a Szervező úgy veszi, hogy a nyereménnyel összefüggésben semmilyen igényt nem támaszt.

 

Cikkajánló