Erdeiszálláshely-kalauzokat kapnak a Turista Magazin előfizetői

A következő négy hónapban egy-egy szálláshely kalauzt kapnak ajándékba a leghűségesebb olvasóink.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
TM
2018. március 28.

A következő négy hónapban egy-egy szálláshely kalauzt kapnak ajándékba a leghűségesebb olvasóink.

Tavaly márciusban jelent meg az állami erdőgazdaságok szálláshelyeit bemutató Otthon az erdőben című kalauz, ami akkora sikert aratott, hogy pillanatokon belül elkapkodták a mintegy 150 oldalas kiadványokat. Ezen felbuzdulva idén is összegyűjtötték a bakancsos turistákat megcélzó szálláshelyeket, annyi változás viszont történt, hogy egy nagy kiadvány helyett négy zsebkalauzt „dobott piacra” a kiadással megbízott Ipoly Erdő Zrt., és az erdőgazdaságok szálláshelyei mellett nemzetipark-igazgatóságok, egyesületek és magánszemélyek által működtetett létesítményeket is bekerültek a füzetekbe.

 

Az előfizetőinknek küldött áprilisi számunkban a Dunántúli-középhegység szálláshelyeit bemutató kalauz lapul


Az első rész a Dunántúli-középhegység, a második az Északi-középhegység, a harmadik az Alföld, a negyedik pedig a Dél- és Nyugat-Dunántúl szálláshelyeit mutatja be. Ötcsillagos wellnesshoteleket továbbra sem találni a kiadványokban, amelyek célja, hogy az aktív természetjáróknak nyújtsanak segítséget a szálláskeresésben. A sorozat első részét az április számunkkal, a további hármat pedig a következő hónapokban kapják meg ajándékba a Turista Magazin előfizetői. Aki nem szeretne lemaradni a kiadványokról, illetve minden hónapban a postaládájában szeretné tudni magazinunkat, az a turistashop.hu webshopban tud előfizetni ránk. Ezt már csak azért is érdemes megtenni, mert így egy példány ára 660 forint (évi 10 szám jelenik meg), míg az újságosnál 795 forintba kerül a magazin.

 

A tavaly megjelent kiadvány szálláshelyeit idén kibővítették és négy részre osztották


A kiadványok érdekessége, hogy tartalmuk online is megtalálható a Magyar Természetjáró Szövetség túratervező oldalán, a termeszetjaro.hu-n. A nyomtatványokban található QR-kódok segítségével bárki megnézheti a zsebkalauzok több képpel és információval kibővített kínálatát, és ha talált egy neki tetsző szállást az interaktív térképen, túrákat, valamint látnivalókat is kereshet a környéken.

 

ITT TUDSZ A MAGAZINRA ELŐFIZETNI

Cikkajánló