Ezek voltak a kedvenc cikkeitek 2015-ben - 2. rész

Az idei legnépszerűbb cikkeinket összesítő listánk második eresztése következik. Börzsönyi kisvasút, galyatetői hideglelés és Top 10-es összeállítások érkeznek minden mennyiségben.

Szerző:
Turista Magazin
2015. december 31.

Az idei legnépszerűbb cikkeinket összesítő listánk második eresztése következik. Börzsönyi kisvasút, galyatetői hideglelés és Top 10-es összeállítások érkeznek minden mennyiségben.

Hazánk rejtett kincsei


Kicsit hosszú, de annál informatívabb címmel jelent meg májusban egy archív cikkünk, a Bakancsot fel! - 10 remek hazai kirándulóhely, ahová érdemes elutaznod című összeállításunk, amely magabiztosan verekedte be magát az idei tíz legolvasottabb anyagunk közé. A Top 10-be ugyan nem került be, de ugyancsak népszerű írásunk volt még idén ebben a „műfajban” a hazánk kevésbé ismert természeti kincseit bemutató összeállításunk is. Aki még nem tette volna meg, itt elolvashatja.

 

 

 

 

Gomba, a falu


Tavasszal zajlott egy cikkíró pályázat nálunk, amelyre jobbnál jobb anyagok érkeztek. Ezek közül emelkedett ki népszerűségével az egyik írás, egészen pontosan ez: Gomba? Az egy falu is, és gyönyörű! Ezúton is köszönjük a sok színvonalas cikket, amelyeket tavasszal küldtetek, és biztatnánk mindenkit arra, hogy tartsa készenlétben az írói vénáját, mert jövőre értékes ajándékokat lehet majd hónapról hónapra nyerni hasonló művekkel. 

 


Mennyibe kerül a szállás a Galyatető Turistacentrumban?


A jelek szerint a fenti kérdés igencsak sokatokban felmerült, mert a szeptemberben átadott Galyatető Turistacentrum árait ismertető anyagunk is nem várt magaslatokat rajzolt a látogatottsági görbénkre. Érdekes módon ezt a cikket sokkal többen olvasták, mint magáról az átadóról készült riportunkat, amit itt lehet megnézni.

 


 

 

Szurdokok vonzásában


Őszintén bevalljuk, minket is meglepett, hogy mekkorát hasított október végén az Ámulatba ejtő szurdokok őszi csatangoláshoz című anyagunk, amelyben 4 + 1 szurdokot mutattunk be. Ezen a sikeren vérszemet kapva készítettük el a folytatást december elején, ami ugyancsak nagy népszerűségnek örvendett, és ezek után nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a nyomtatott magazin egyik 2016-os Top 10-es összeállításában visszatérünk még a témára.

 


 

 

Hideglelés a kilátóban


Érdekes módon az idei év legnépszerűbb cikkei közé beverekedte magát egy játékfelhívásunk, méghozzá a decemberben indított Hideglelés Magyarország legmagasabban fekvő bivakszállásán címmel megjelent akciónk, ami nem mellesleg egészen február végéig fog tartani, tehát érdemes benevezni rá. Arról, hogy milyen érzés télen a Galya-kilátó tetejében aludni, itt lehet olvasni.

 

 

 

Kisvasutak fonódnak a Börzsönyben


A kisvasutas anyagaink mindig is nagy népszerűségnek szoktak örvendeni, ám még ezek közül is messze kiemelkedett az az október elején megjelent hírünk, amelyben arról számoltunk be, hogy 2016-ban már napelemes kisvonatokkal lehet utazni a Börzsönyben. A nagy érdeklődésre való tekintettel mi is kiemelten kezeltük a témát, és addig nyaggattuk a beruházást végző Ipolyerdő Zrt. illetékeseit, amíg rá nem vettük őket, hogy a hivatalos sajtóbejárás előtt elsőként járhassuk végig a vadonatúj pályát a műszaki átadáson. Az erről készült riportunkat és videónkat itt lehet megnézni.

 

 

 

Füzéri vár

 

A kisvasutas cikkek mellett a várakról, kastélyokról szóló anyagok is kiemelkedő látogatottságot szoktak produkálni, ám még ezek közül is kiemelkedett a Füzér várát bemutató írásunk. Ez egyébként teljesen érthető, hiszen a zempléni hegyek között található erősség tényleg úgy fest, mint egy tündérmese díszlete. Ha már a népszerű váras-kastélyos cikkeknél tartunk, meg kell még említeni a lenyűgöző kastélyokról szóló összeállításunkat is, ami ugyan nem került be a tíz legolvasottabb cikk közé, de ott van az élmezőnyben.

 

 

 


Top 10


A nyomtatott magazinjaink húzóanyagai a Top 10-es összeállításaink, nem csoda, hogy online is nagy népszerűségnek örvendenek ezek a gyűjtések. Ezek közül most kettőt szeretnénk itt megemlíteni, a tíz kilátót és az ugyancsak tíz hazai turistaházat bemutató cikkünket, amelyeket (igen, tényleg csak azért, hogy több klikket hozzanak fogyaszthatóbbak legyenek egy szuszra) két-két részletben raktunk ki.

 

 


 

 

Köszönjük még egyszer a kitüntető figyelmeteket, a rengeteg képet, írást, a konstruktív hozzászólást és támogatást!

 

 

Kapcsolódó cikk:

Ezek voltak a kedvenc cikkeitek 2015-ben - 1. rész

Cikkajánló