Hírek

Felfedezésre váró pilisi kilátások

Egy panorámákkal teli és izgalmas tematikájú pecsétgyűjtögetős kirándulás, ami még egy ismerős vidéken is bőven tud újat mutatni. 

Szerző:
Lánczi Péter
Fotó:
Lánczi Péter
2018. február 2.

Egy panorámákkal teli és izgalmas tematikájú pecsétgyűjtögetős kirándulás, ami még egy ismerős vidéken is bőven tud újat mutatni. 

 

Akiket a természetjárás már igazán megfertőzött, idővel egy túramozgalomba is belevágnak, és elkezdik gyűjtögetni a kilométereket meg a teljesítésért járó jelvényeket. A túramozgalom szó hallatán sok embernek egy kötött útvonal, egy igazolófüzet és a pecsételés jut eszébe, de a kötöttségeket kevésbé kedvelő természetjárók is találnak olyan tematikát, ahol nem az útvonal, hanem az úti cél a lényeg.

 


Ilyen például a Pilisi kilátások nevű túramozgalom is, ahol mi magunk választhatjuk meg, mely utakon szeretnénk elérni az igazolófüzetben szereplő tizenkét kilátópontot. Kíváncsiságtól vezérelve mi is felkerestük ezeket a természetes és épített helyeket, melyek között több is izgalmas felfedezésekkel szolgált az általunk már ismertnek hitt tájban.

 


Magazinunk februári számának új, Jelvényvadász című rovatában részletesen és sok-sok fotóval mutatjuk be nektek a Pilisi kilátások összes helyszínét és páratlan panorámáit, valamint hasznos tanácsokkal is ellátjuk azokat, akik belevágnának ebbe a túramozgalomba, mely a kilátásokon túl is tartogat élményeket.


A Turista Magazin legújabb számát itt is megrendelheted, de kedvezményes előfizetésre is van lehetőséged!

Cikkajánló