​Fontos hír a kéktúrázóknak

A sikeres teljesítést igazoló pecsételőfüzeteket személyesen is le lehet adni.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
TM
2020. június 24.

A sikeres teljesítést igazoló pecsételőfüzeteket személyesen is le lehet adni.

Bár a járvány miatt veszélyhelyzet megszűnt júniusban, a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) irodai felújítási munkálatai miatt szeptemberig ajánlott küldeményként tudják a kéktúrát teljesítők elküldeni a bélyegzőlenyomatokkal teli igazolófüzeteiket erre a címre: Budapest 1244, Pf. 846.

Újdonság, hogy a postázáson túl, személyesen is le lehet adni az igazolófüzeteket, az Európa Center irodaház (1075 Budapest, Károly körút 11.) bejáratánál elhelyezett dobozba, hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között.

Előreláthatólag szeptemberben indul be ismét a személyes ügyintézés az MTSZ kéktúrás és tagszervezeti ügyfélszolgálatain. Az aktuális kéktúrás információk 2020 júniusától csütörtökönként kerülnek fel a www.mtsz.org, a www.kektura.hu és a www.termeszetjaro.hu weboldalra, illetve az azokhoz kapcsolódó Facebook-oldalakra.

Az MTSZ munkatársai ezúton köszönik a bejelentéseiteket az Országos Kékkör mentén látott és tapasztalat problémákról! Észrevételeiteket továbbra is a bejelentes kukac termeszetjaro.hu ímélcímre várják.

Cikkajánló