Hétvégente már hajóval is mehetsz kirándulni

Jó hír, hogy újraindultak a MAHART természetjárók között is népszerű járatai, amelyek közül most hármat is ajánlunk.

Szerző:
Turista Magazin/MAHART
Fotó:
Adobe Stock
2020. június 10.

Jó hír, hogy újraindultak a MAHART természetjárók között is népszerű járatai, amelyek közül most hármat is ajánlunk.

Június végéig az alábbi járatok indulnak szombaton és vasárnap:

  • A Budapest - Szentendre - Budapest kirándulóhajóval a mediterrán hangulatú Szentendre városába juthatunk el a vízen. A járat a dunakanyari kerékpárútvonal mellett közlekedik, ezért hajón lehetőség van kerékpárszállításra, valamint büfé is üzemel. További részletek, és pontos információk a menetrendről itt érhető el.
  • A Budapest - Visegrád - Esztergom útvonalon közlekedő szárnyashajó azoknak ideális, akik gyorsan szeretnének eljutni a Dunakanyarba, ennek ellenére a Dunán hajózva szeretnék megcsodálni a Dunakanyar által nyújtott természeti és építészeti csodákat. Az út során elhaladnak többek között a visegrádi Salamon-torony, a királyi palota és az esztergomi bazilika mellett. A hajón lehetőség van bringák szállítására. További részletek ide kattintva érhetőek el.
  • Az ötvenperces Dunda corso városnéző sétahajó program a Margit híd és a Rákóczi híd között kalauzolja a látogatókat part menti látványosságait bemutatva. Az út során az utasok audioguide idegenvezetést is kapnak, valamint a jegyár magában foglalja az üdvözlőitalt. A kutyabarát hajón ingyenes WIFI elérés is biztosított. További részletek ide kattintva érhetőek el.

Nem elhanyagolható szempont, hogy az összes járaton kiemelt fertőtlenítési, takarítási és biztonsági szabályozásokat vezettek be és ugyancsak fontos információ, hogy TEKA kártyával 30 százalékos kedvezmény vehető igénybe a jegyvásárlásnál.


Cikkajánló