Itt a júliusi Turista Magazin

Aktuális számunkból megtudhatod, hol lehet sétahajózni hazánkban, miről szól a geocaching, hogyan lett pokoljáró Tar Lőrinc, és hasznos tanácsokat is kapsz arra az esetre, ha kisgyerekkel túráznál.

Szerző:
TM
Fotó:
Gulyás Attila
Nábrádi Judit
Dömsödi Áron
Molnár Péter
2017. július 3.

Aktuális számunkból megtudhatod, hol lehet sétahajózni hazánkban, miről szól a geocaching, hogyan lett pokoljáró Tar Lőrinc, és hasznos tanácsokat is kapsz arra az esetre, ha kisgyerekkel túráznál.

A Kisfaludy gőzös

 

Aki vett már részt hosszabb hajózáson csendes, belvízi utakon, az érezhette a vízi kaland különleges hangulatát. Mi most tíz olyan helyszínt szedtünk össze, ahol nyugalmas ringatózásban és hűvös levegőben lehet részed a vízen, ami ebben a kánikulában pláne jólesik.

 


Ha szeretsz túrázni, bizony kezdő szülőként sem kell lemondanod a hobbidról: olvasd el babahordozós cikkünket, amelyben a legjobb praktikákkal vértezünk fel. Kicsit nagyobb gyerekekkel már jó program lehet a geoládázás is; rejtelmeibe a 60. oldaltól kezdve kukkanthatsz be.

 

A Drávatamási Vendégház


Lassúélet-esszencia összkomforttal - ez nem más, mint e havi kiszemelt turistaházunk, a Drávatamási Vendégház, amit kívül-belül szemügyre vettünk, és most a tapasztalatainkat is megosztjuk veletek. Messzelátó rovatunkban ezúttal nem egy, hanem rögtön 5 remek kilátót mutatunk be a Zala folyó mentén.

 

Az Őr-kő tetején


A térkép ez alkalommal Tarról mesél, pontosabban Tar Lőrincről, aki még a pokolba is alászállt. Ti írtátok rovatunkba most egy Székelyföld rejtett kincseiről szóló cikket válogattunk be. Jártunk az ország legújabb csillagoségbolt-parkjában, a Bükki Nemzeti Parkban, de a Balaton-felvidékit is részletesen bemutatjuk. Persze most sem feledkeztünk meg a bringásokról, számukra egy különleges túrát ajánlunk a Duna és a Morva mentén.

 

Panoráma a Csobáncról


Bármelyik programot is választod, nem jársz rosszul, ha egy praktikus övtáskát is viszel magaddal. Körképünkben mindenféle változatot felvonultatunk: kicsit, nagyot, olcsót, drágábbat, csajosat, pasisat, fotózósat, bringázósat, és még folytathatnánk a sort.

 

A JÚLIUSI SZÁMUNKAT ITT TUDOD ONLINE MEGRENDELNI, DE KEDVEZMÉNYES ELŐFIZETÉSRE IS VAN LEHETŐSÉGED.

Cikkajánló