Kéktúrás nyereményjátékokkal várunk az Utazás Kiállításon

Aki kilátogat idén az Utazás Kiállításra, és előfizet ránk, vagy 4500 forint felett vásárol a standunkon, egy kéktúrás csomagot és egy Országos Kékkör Térképes Túrakalauzt kap ajándékba, illetve szórakoztató kéktúrás nyereményjátékokon is részt vehet. 

Szerző:
TM
Fotó:
TM
2019. február 18.

Aki kilátogat idén az Utazás Kiállításra, és előfizet ránk, vagy 4500 forint felett vásárol a standunkon, egy kéktúrás csomagot és egy Országos Kékkör Térképes Túrakalauzt kap ajándékba, illetve szórakoztató kéktúrás nyereményjátékokon is részt vehet. 

A február 21-től 24-ig tartó turisztikai eseményen több száz kiállító várja érdekes programokkal az érdeklődőket a Hungexpón. Szeretsz kirándulni, de nincs ötleted, merre indulj? Ha szívesen felfedeznél kevésbé ismert tájakat Magyarországon, vagy szeretnél többet megtudni a Természetjáró applikációról és az Országos Kékkörről, látogass el az MTSZ vagy a Turista Magazin 211B standjához az A pavilonban, ahol a rendezvény minden napján játék és nyeremények is várnak rád.

 

 

Amennyiben az expón előfizetsz a Turista Magazinra, vagy 4500 forint felett vásárolsz termékeinkből, egy kéktúrás csomagot (hátizsák, csősál, kulacs, sörnyitó és úti varrókészlet) és egy Országos Kékkör Térképes Túrakalauzt kapsz ajándékba.

 

 

Indulj el Te is a Kéken a standunk körül, és a pecsételős kéktúrajáték teljesítése után megpörgetheted a szerencsekereket. Ha melléd szegődik Fortuna, praktikus kéktúrás ajándékokkal lehetsz gazdagabb. Akkor is jó móka vár rád, ha részt veszel a minikéktúra-nyereményjátékon, ahol több értékes ajándék mellett az MTSZ felajánlásából egy éjszakát tölthetsz másodmagaddal a Galyatető Turistacentrumban.

 

 

A kiállítás idei belföldi díszvendége Bács-Kiskun megye és Kecskemét, a külföldi Algéria. A turisztikai seregszemlével egy időben rendezik meg a Budapest Boat Show-t, a Bringa- és Futóexpót, Karaván Szalont, Afrika Expo és Vásárt.

 

Utazás Kiállítás látogatói információk
Nyitvatartás: február 21-23. 10-18 óráig; február 24. 10-17 óráig. Az Utazás Kiállításra 2019. február 21-én is várják a nagyközönséget, azonban erre a napra kizárólag szakmai napi belépőjegy váltható, melynek ára magasabb!

Belépőjegy árak: február 22-24. (közönségnapokon)
Napijegy:
- helyszínen: 2750 Ft
- online elővételben, regisztráció nélkül: 2500 Ft (+250 Ft kezelési költség jegyenként)
- online elővételben, regisztrációval: 2250 Ft (+250 Ft kezelési költség jegyenként)

Kedvezményes jegy: 1800 Ft
A felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermek, a nyugdíjas, a diákigazolvánnyal rendelkező fiatal, valamint a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők részére a megfelelő igazolvány felmutatásával.

Családi jegy: 5500 Ft
Két felnőtt és maximum három 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít.

Csoportos diákjegy: 1400 Ft/fő
A min. 15 fős diákcsoportok érkezése esetén vehető igénybe diákigazolvány felmutatásával, ez esetben 2 fő kísérőtanár részére díjmentes a belépés.

Délutáni jegy: 1500 Ft
15 órától vásárolható meg.

X. kerületi lakosok számára: 1400 Ft
Budapest X. kerületi lakosai részére. A jegyvásárláskor a lakcímet személyi igazolvány vagy lakcímkártya bemutatásával kérjük igazolni.

6 éven aluliak számára ingyenes!

Bővebb információt az expókról és a programokról itt találsz.

 

 

 

 

Cikkajánló