Kitárta kapuit a debreceni élménypark

Emberarcú beszélő fával, kalandpályákkal kicsiknek-nagyoknak, 4D-s mozival és még rengeteg mesés meglepetéssel várja a látogatókat a Kerekerdő Élménypark Debrecenben.

Szerző:
turizmus.com
Fotó:
Facebook/Kerekerdő Élménypark
2015. augusztus 19.

Emberarcú beszélő fával, kalandpályákkal kicsiknek-nagyoknak, 4D-s mozival és még rengeteg mesés meglepetéssel várja a látogatókat a Kerekerdő Élménypark Debrecenben.

Valódi mesevilágot alakítottak ki mintegy 30 ezer négyzetméteren Debrecenben a Zsuzsi vonat vonalán, a volt Balla-tónál, az Olimpia fasor 23. sz. alatt. A park múlt hétvégén nyitott, s egész évben várja a közönséget szabadtéri és fedett programok sorával. A kaland már a belépéskor elkezdődik: a látogatók azonnal kincsvadászatba csöppennek, amely az ott tartózkodás során folyamatosan zajlik.

 

 

A kisebbeket mesepavilon és bábszínház örvendezteti meg, ahol a klasszikus mesékkel ismerkedhetnek, megnézhetik például Hófehérkét és a hét törpét vagy Jancsit és Juliskát, de a Piroska és a farkasból is kaphatnak ízelítőt. A játszótér-rengetegben a lurkók függőhidakon, köteleken ostromolhatják a várat, vagy végigküzdhetik magukat a kalandpályákon. 3 éves kortól csúszdákkal, mászó elemekkel, zsákutcákkal tarkított „kis kalandpálya" várja a kicsiket, míg a felnőttek egy szövevényes útvonalakból álló, akár 15 méteres magasságot is elérő adrenalinnövelő pályán tehetik próbára ügyességüket.


A belépő felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt 1500 forintba kerül, ami két 500 forint értékű kupont tartalmaz. A díjmentes élményelemek - mint a mesejelenetek, a tutajos pálya, a hálós kalandpálya, a trambulin, az ugráló vár, a kisállat-simogató és a beszélő fa - mellett külön kell fizetni a vízibicikliért, a drótkötélpályáért és a pónilovagoltatásért. A park további szolgáltatásai között lovaglási és sétakocsikázási lehetőség, valamint a régióban egyedülálló módon 4D-s mozi is található, télre pedig lovas szánt is ígérnek. A látogatók ízelítőt kaphatnak a középkori vásárok hangulatából, a kézműves mesterségek világából, illetve a királyi paloták miliőjéből is.


A Vámospércsi út végén található szabadidőcentrumot 500 millió forint EU-támogatásból hozták létre.

 

Bővebb infó
Nyitva tartás:
kedd-csütörtök: 10.00 - 20.00
péntek-szombat: 10.00 - 22.00
vasárnap: 10.00 - 20.00
Megközelítés:
www.kerekerdoelmenypark.hu/hu/blog/hol-talalsz-rank
Weboldal: www.kerekerdoelmenypark.hu
Telefonszám: +36 70 624-4496
 
 

Még több izgalmas, egész családot megmozgató programtippet októberi számunk kalandparkos toplistájában találsz majd!

 

Cikkajánló