Mátra Teljesítménytúrázója 2013.

A HÉRICS TTSE idén is megrendezi a díjátadó ünnepséget. Gyöngyösre 2013. december 15-én 11 órára várják azokat, akik teljesítették az adott fokozathoz tartozó feltételeket.

Szerző:
http://ttura.hu
Fotó:
Gulyás Attila
2013. december 9.

A HÉRICS TTSE idén is megrendezi a díjátadó ünnepséget. Gyöngyösre 2013. december 15-én 11 órára várják azokat, akik teljesítették az adott fokozathoz tartozó feltételeket.

Helyszín: 3200 Gyöngyös Török Ignác út 1. Kolping ház

A díjak átadása után Németh Csaba tart előadást.

 

Ahogy azt a korábbi díjátadón ígérték, idén is folytatódott a Mátra Teljesítménytúrázója mozgalom.  Új túrák és egyéb apró változások is bevezetésre kerültek. Az idei évben 17 túra volt részese a mozgalomnak. Nemcsak a 3. fokozat elérését könnyítették meg a fiataloknak, hanem a 2. és az 1. fokozat megszerzése is egyszerűbbé vált. 

 

 

Öszefoglaló a legutóbbi díjátadásról

 

 

 

 

 

A TELJESÍTÉS FELTÉTELE, FOKOZATAI

 

A Mátrában 2013-ban 17 túrát rendeztek, mely a Mátra Teljesítménytúrázója mozgalomnak képezte részét.

 

A teljesítésnek 3 fokozata van:

 

3. Fokozat eléréséhez: a 17 teljesítménytúrából minimum 6 túra teljesítése és ezeken minimum 150km-megtétele szükséges. 12 éves kor alatt 5 túra teljesítése és ezeken minimum 100km megtétele szükséges. (12 éves kor alattinak tekinthető az a teljesítő, aki 2001. január 01-én vagy az után született.)

 

2. Fokozat eléréséhez: a 17 teljesítménytúrából minimum 8 túra teljesítése és ezeken minimum 250km megtétele szükséges. 12 éves kor alatt 7 túra teljesítése és ezeken minimum 180km megtétele szükséges.

 

1. Fokozat eléréséhez: a 17 teljesítménytúrából minimum 10 túra teljesítése és ezeken minimum 450kmmegtétele szükséges. 12 éves kor alatt 9 túra teljesítése és ezeken minimum 300km megtétele szükséges.

 

Külön díjazásban részesül

- az első 10 nő és férfi teljesítő (ennek megállapításánál a teljesített km-t vesszük figyelembe, azonos táv teljesítése esetén megosztott helyezés kerül kiosztásra!)

- a legidősebb női és férfiteljesítő

- a legfiatalabb fiú és lányteljesítő.

 

A teljesítés módja

A túrákkal kapcsolatos főbb adatokat az igazoló lap tartalmazza, részletesebb információk a túramozgalom honlapján, a www.ttura.hu vagy a www.teljesítménytúra.hu oldalon, vagy az egyesületek honlapjain és a www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu oldalakon található.

 

 

 

 

 

Cikkajánló