Megjelent a Turista Magazin!

Keresd az újságosoknál a Turista Magazin legújabb számát!

2013. július 19.

Keresd az újságosoknál a Turista Magazin legújabb számát!

Júliusi lapszámunkban teljes egészében elolvasható Orbán Viktor kormányfő 2013. július 3-i, a dobogó-kői Báró Eötvös Loránd menedékház előtti beszéde, mely a kormány által hozott határozat mellékletét képező megállapodás aláírásakor hangzott el.

 

„Érdekességek” rovatunkban olvashattok arról, hogy beigazolódott a Visegrádi-hegységben található két vulkanikus hasadékbarlang közötti összefüggés, toplistás összeállításunkban a legnépszerűbb hazai energetizáló, gyógyító helyeket gyűjtöttük össze - ahová nem csupán a feltöltődés kedvéért, de a természetjárás és túrázás öröméért is érdemes ellátogatni. De természetesen ismét elővettünk egy receptet, az Erdélyi pacalcsorbáét, gombamustránkban a mezei szegfűgombát vesszük szemügyre, és egy újabb nevesített túra útvonalat mutatunk be, a Szent Márton-utat.

 

„Ki mit tud?” rovatunkban boncolgatjuk a túrabotok témakörét, miért kerülnek annyiba, hogyan használjuk helyesen, és milyen botok lelhetők fel a hazai boltokban.

 

A túra célpontokat, lehetőségeket bemutató „Mozdulj” rovatunkban olvashattok egy kenu túráról az ezerarcú Tisza-tavon, egy aggtelek-környéki kerékpáros túráról, bemutatjuk a Gyulai várat és a levendula illattól átitatott történelmi helyszínt, Dörgicsét.

 

Ráadásban megismerhetitek az embereket egy műsor mögött, azaz riport a Hazajáró c. műsor készítőivel. A természetfotózást fejtegető cikk-sorozatunk is folytatjuk, illetve a Magyarország állatvilágának két pompás, természetvédelmi oltalom alatt álló képviselőjét, a nagy és a kis szarvasbogarat is bemutatjuk.

 

Az újságban külön mellékletként megtalálható a Szövetségi híradó illetve 200 000 Ft-nyi nyeremény várja olvasóinkat!

 

 

Cikkajánló