Minden várakozásunkat felülmúltátok

Cikkíró pályázatunk hajrájában igencsak meglepődtünk, hogy az utolsó előtti napon egyszerre újabb 50 pályázat érkezett szerkesztőségünkbe.

Szerző:
turistamagazin.hu
Fotó:
Dabis Balázs Silvius
2015. június 1.

Cikkíró pályázatunk hajrájában igencsak meglepődtünk, hogy az utolsó előtti napon egyszerre újabb 50 pályázat érkezett szerkesztőségünkbe.

(képünk nem illusztráció)
...így lepődött meg szerkesztőnk, Brigi ma reggel
, de tényleg!Nagyon örülünk annak, hogy ilyen sokan ragadtatok billentyűzetet, és küldtétek el cikkeiteket, írásaitokat. Eddig ti olvastatok minket, most mi olvasunk titeket, kedves olvasók.

 

Alaposan feladtátok a leckét, mert eddig 150 pályázat futott be szerkesztőségünkbe, és nagyon sok magas színvonalú alkotás van közöttük.

 

Elárulunk egy titkot is, fogadást kötöttünk arra, hogy hány pályamű érkezik június 1-jén éjfélig. A legmerészebb tippelőnk Gulyás Attila képszerkesztőnk volt, aki 109-re tippelt. Ő már nyert!

 

A zsűri nehéz helyzetben van, de ígéretünk szerint a hónap végéig eldöntjük, kik írták közületek a legjobb cikkeket, amelyeket nyomtatott, illetve online magazinunkban közlünk majd. A meghirdetett két kategória legjobbjait összesen 7 díjjal fogjuk jutalmazni.

Aki még nem küldte be pályázatát 2015. június 1. éjfélig még megteheti! Ne kíméljetek minket, nemcsak írni, olvasni is nagyon szeretünk!


A részleteket itt olvashatod pályázatunkkal kapcsolatban

 

 

Cikkajánló