Profi hátizsákot nyerhetsz túrázással

Igen, jól olvastad a címet, ugyanis, ha április 10-ig nevezel a Gerecse 50 bármelyik távjára, részt veszel egy sorsoláson.

Szerző:
Turista Magazin
2023. április 5.

Igen, jól olvastad a címet, ugyanis, ha április 10-ig nevezel a Gerecse 50 bármelyik távjára, részt veszel egy sorsoláson.

Idén április 15-én tartják hazánk egyik legrégebbi és egyben legnépszerűbb teljesítménytúráját. A Gerecse 50 távjai nem változtak, ezúttal is 10, 20, 30 és 50 km-nek lehet nekivágni a tatabányai Megyeháza térről.

Aki tervezi, hogy részt vesz az eseményen, de még nem nevezett, nem árt, ha siet a regisztrációval, ugyanis vészesen fogynak a szabad helyek, ráadásul aki április 10-ig benevez bármely távra automatikusan részt vesz egy sorsoláson. A nyeremény ezúttal egy szuper, 45 literes, női Deuter hátizsák.

Fontos információ, hogy mindenki részt vesz a játékban, tehát nem kell mostantól nevezni, az is játszik, aki az elsők között nevezett be. A sorsolást a nyereményjáték lezárása után, április 11-én tartják a szervezők, a nyertest e-mailben értesítik. A játékszabályzatot itt találjátok.

Nevezésre fel, aztán készülj a tavasz nagy megmérettetésére, bármely távra is készülsz! Regisztrálni ide kattintva tudsz az eseményre.


Cikkajánló