Törp Túra a Gerecsén

Hazánk legnépszerűbb teljesítménytúráján a legkisebbeket is külön túra várja a Decathlon csapatának támogatásával.

Szerző:
Decathlon PR-cikk
2017. április 4.

Hazánk legnépszerűbb teljesítménytúráján a legkisebbeket is külön túra várja a Decathlon csapatának támogatásával.

Már több éve vagyunk kiemelt támogatói a Gerecse-túráknak. Büszkék vagyunk, hogy nemcsak beszélünk az eseményekről, hanem aktív sportolóként részt is veszünk rajta. Évről évre egyre több dolgozónk teljesíti valamelyik távot. Az aktív részvételt, a folyamatos közös gondolkodást a jövőben is az egyik legfontosabb szempontnak fogjuk tartani más eseményeink kapcsán is. A túrázásra kiemelt figyelmet fordítunk, ezért is kerül idén már 5. éve megrendezésre a saját szervezésű túránk, a Decathlon Mátra-túra 2017. április 22-én.

 

 

A Gerecse-túrákon való részvételünkkel, programjainkkal is szeretnénk pluszélményt adni a túrázóknak.
Idén a nevezési területen várjuk a lelkes jelentkező gyerekeket a Törp Túrával. Szép környezetben, játékos feladatokkal, meglepetésekkel várjuk a túrázni vágyó gyermekeket és szüleiket! A Törp Túrán való részvétel ingyenes és helyszíni regisztrációhoz kötött. A fotófalunknál lehetőség lesz megörökíteni a teljesített távot, a sportolás élményét.

Nagyon jó túrázást kívánunk mindenkinek!

 

A Decathlon csapata

 

(X)

 

 

A Gerecse 50 teljesítménytúrákra idén a helyszínen már nem, csak online lehet nevezni. Jelentkezni április 10-ig tudsz, de már csak a 10 és a 20 km-es távokra.IDE KATTINTVA NEVEZHETSZ

Cikkajánló